|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
ilal ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3036 |
![]() |
bildiğimiz tüm sosyal paylaşım alanlarında paylaşıp büyüelim ozaman,hülya hanım ve haluk beyde destek atar...nasıl sesimizi yükseltiriz diye düşünüp birşeyler yapmalı....
|
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
![]() |
|
devrimatilkan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() |
Merhaba İlal, ve foruma cevap veren diğer arkadaşlar....
Emzirme Reformu Manisfestonu yaymaya çalışan bir grubuz ve ben Çanakkale Gönüllü İl Temsilcisiyim.
Foruma verdiğiniz desteği blogcuannenin linkinede girerek reformun altına DESTEKLİYORUM yazabilirseniz şimdilik 644 olan sayımız artmaya başlar ve daha dikkat çeker diye düşünüyorum. Ayrıca;
Siz de destek olmak için: başlığı altında yapabileceklerinizde sıralanmış durumda. Ben bir anne olarak hangi site-hangi dergi olursa olsun BAŞTA ANNEOLUNCAANLADIM tabi ki; ve Hülya Hanım'ın bana verdiği sonsuz manevi desteği hep yanımda hissederek;
Bizlere yani annelere faydası olacağını, biz anneler bu katkılarımızın sonucunu göremesek-faydalanamasak bile, kızlarımızın bunlardan paydalanacaklarını düşünüyorum. Bu sebeple kişisel blogumda emzirme reformunun il temsilcisi olmama rağmen annemiistiyorum kampanyasının duyurusu da var ve ben tüm bu paylaşımla www.anneoluncaanladim.com sitesinden kendimi sınırlandırılmış hissetmeden yapabiliyorum. Çünkü HEPİMİZ ANNEYİZ ve EVLATLARIMIZIN ÇIKARINA HAREKET ETMEYE ÇALIŞIYORUZ.
Yalnız şu da bir gerçk ki; anneoluncaanladim dışında bir platformda bu kadar özgür hareket edemediğimden olsa gerek;) gözüm başka bir siteyi görmüyor:)))
Ha unutmadan sizde bu reformun gönüllü il temsilcileri olmak isterseniz, yorumunu-dileğinizi ekleyin blogu. sevgiler devrim
|
|
canım kızım 2005, devrim 1977, hüseyin 1969
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|