|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
besire ecrin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2010 Saat 15:00 |
![]() ben yatarak emziriyorum kucağa alışmasın diye ama yinede alıştı..
|
|
![]() |
|
nurdan ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1769 |
![]() |
ben hep oturarak emziriyordm ama bu aralar sabah uyanınca yatakta yatarak emziriyorm, herhangi bi sıkıntı gözükmüyor.. yinede en güzeli oturaraktır herhalde
![]() |
|
![]() |
|
besire ecrin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() |
ya orta kulak iltihabı olur diyolar yatarak emen bebeklerde ilgin için saol
|
|
![]() |
|
nurdan ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1769 |
![]() |
hiç duymadım canım, ama sanmıyorum her denilene bakmamak gerek
![]() |
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 71786 |
![]() |
ifaket ve zeynep arkadasim size gelince yardim edeceklerdir
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
SevgiYumaklarım ![]() Elmas Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Tem 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7662 |
![]() |
ben az emzirdim,, ama emzirdiğim zamnda hep oturarak emzirdim..
yatarak ta denedim..ama en rahat ettiğim oturaraktı.. |
|
![]() |
|
zeynep ![]() Pırlanta Üye ![]() canım oğlum Mehmet Efe'm Kayıt Tarihi: 18 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5382 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15584&title=anne-sutu-ve-emzirme
bu topikde emzirme pozisyonu hakkında bilgi alabilirsiniz.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|