Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emzirmeyle ilgili sorunuma çare...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuemzirmeyle ilgili sorunuma çare...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2010 Saat 16:06
benim gögüs ucum yara olduğunda; yara olan yeri sürtünme ve temasın en az olduğu bölgeye getirerek veriyordum....karışık bir cümle oldu ama...yani şöyle yara emme sırasında sürtünme ile hiç iyileşmiyordu.. bunu azaltmaya çalıştım.....

popo olayı gerçekten üzücü.....kaka asitli ise tenin kakayla temas etmemesini sğlamak mantığı ile belki bir çözüm bulabilirsin...dalinin bir kremi var...pişik olmadan önce kullanıyorsun...zaten kalın formlu bir krem...ona benzer birşey sürsende cilt kaka ile temas etmese olur mu ki....

geçmiş olsun allah kolaylık versin canım...
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2010 Saat 23:33
hepınıze cok teşekkür ederım arkadaşlar  ClownClownClown

ama emzirmeyi inanın o kadar düşünmüyorum dayanırım oğlum için bi şekılde ama oğlum da acı çektiği için acaba mı dıyorum bazen Confused  poposu anlatamıcagım kadar kötü dünden beri daha  çok ağlamaya başladı artık sadece altını temızlerken degıl normalınde de canı yanıyo kucagımıza aldıgımızda falan ki yatmayıda istemıyo paşa uzun süre Confused o ağlıyo ben ağlıyorum altını alırken CryCry 

sütümüde yettiremiyorum ki paşaya çok sık emmek istiyo her saat başı ve sütümde gece ve sabah çok oluyo ama akşama dogru böyle emdiği için çok azalıyo doymuyo o yüzdende ağlıyo bende o aralarda mama verıyorum ne yapıyım...çok yaygarıcı bıde öyle ağlıyoki sesi kısılıyo gözünden yaşlar akıyo paşanın dayanamıyorum...

ben hala kararsızım emzirme konusunda TongueTongue dayanamıyorum oğlumun bu haline CryCryCry
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2010 Saat 23:35
ilal 'cim dediğin o mantıgı da yaptım baya kalın kireç gibi pişik kremı vardı ch...nun onu kullandım hemde bol bol sürüp ama oda fayda etmedi malesef Confused
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2010 Saat 00:23
Elçiiiin ben de şimdi korktum yazdıklarını okuyunca ama asla ne olursa olsun emzirmekten vazgeçme....
Öncelikle sakin ol ve nolur ağlama...
Hemen yarın meme ucu için silikon başlık al gülüm. Silikon başlıklarla önce kendi acını dindir. Sonra da pişik için her kremi değil sadece bir kremi sür değiştirecek kadar çok zaman geçmedi ve mustela al canım. En etkilisinin o olduğunu gözümle gördüm. Ama pişiğe karşı ve pişik olduktan sonra iki kremi var ikisini de al ve hemen kullan canım. Arkadaşımda da oldu. Silikon başlık çok işe yarıyor ve sütün asla verdikçe bitmez sen deneyimlisin bunu bilirsin bence sen yeterli dinlenemiyorsun ve sıvı tüketiminde daha fazla dikkat etmen gerekiyor. Soda iç günde iki tane. Bunu da Kızılay marka seç gülüm ama 4 litreye yakın da su iç güzelim. Nolur bunları dene bir istersen. Bak ben de korktum vallahi şimdiden...
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2010 Saat 00:26
canim sen dayanirsin tabide
sutun azalir oyle oyle :((
pi$igi hiç bilmiom :(

yuz ustu yatir :) benim oglum yuz ustu uyyo gece gunduz
kadir bey bo$ey olmaz diyor bende yatiriom anca oyle uyyo valla
tabi seninki severse yuz ustu yatmayi :s
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2010 Saat 00:27
Arkadaşımın kızı da pişik oldu ve bu iki krem çok etkili oldu. Hatta o da sütünü veriyordu. Silikon uç ve istersen acılarını hafifletmek için göğüs kalkanı da almalısın. Bunlar çok işe yarıyor. Hatta kalkanları azcık suyla doldur ve buzluğa at. Sonra ıslanırsan ıslan ama göğsüne buzla masaj yap canım. Süper ben denedim etkili olmuştu. Sana diyorum ama ben almadım aklıma getirdin almalıyım eskileri attım :Confused
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2010 Saat 00:55
evet kalkani mutlaka kullan
gogsun iç çama$irina degdigi surece zor iyi olur
insanin akli uçuo zaten
ben zor du$ aliodum, tazzikli su gelince aciodu :((
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2010 Saat 22:21
ben eylül için travazol adında bir kremden çok fayda gördüm....
 ilk sürmede pişiği geçiriyor...aslında bir mantar kremiymiş...kadir hoca mantar kremlerini pişiğe karşı kullanmaya sıcak bakmıyor ama dedim ya ben çok fayda gördüm....
isim vermekte ne kadar doğru bilmiyorum ama...insan bu gibi durumlarda her yolu deniyor...aklında bulunsun...

o kızarıklığı bir kere geçirsen belki mücadele daha kolay olur....Confused
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.