elcinim Yazdı:
arkadaşlar okadar kafam karışıkki size de danısayım dedım.bana akıl verın ne olur. bılıyorsunuz erenım paşam dunyaya geldı ve elçinde de oldugu gıbı maşallahım var sütüm gayette var emzırıyorum ama benım sütüm nedense cocuklarıma hep pişik yapmıstır.pişik dedıgım aslında pişik degıl resmen yara ve kanıyo popoları elçindede bu sorunu yaşamıstım ne kremler ne ılaclar kullandım hatta ben dr tavsıyesıyle dıyete başladım cogu seyı yemedım içmedim ama gene oldu gene oldu kızımın poposu ve şimdide oğlumun poposu.... su an tek bır farkım var kızım oğlum kadar aglamıyordu.eren cok aglıyo altını temızlerken sılerken artık sesı kısılıyo o derece benım içim parçalanıyo okadar yavas sılmeme ragmen cıglık cıglıga poposunu kacırıyo 1.5 aglık bebek dayanamıyorum....her tavsıye edılen ve dr ların verdıgı ılaclarıda kullandım ama çaresı yok sütüm asitliymiş öyle demısti bi dr.bı dr da kakası cok asitli demıstı ki sanırım aynı şey...
bıde benı emzırme sorunum var oda ayrı bır dert.kızımda yıne bu kadar olmamıstı yıne cok acılar cekmıstim ama bu kadar degıl.. şu an her emzırmede aglıyorum içime ata ata acısını çok kötü yara oldu kanıyolar onada bır sürü ılaç kullandım ama hıc bır faydasını görmedım...ıkı gundurde eren gaz cıkarırken fazlasını cıkarıyo baktımkahverengi pembemsi kusuyo sanırım artık cok kanamaya basladı.dr a sordum bır sorun olmaz dedı.ama benım cektıgım acıyı anlatamam sıze artık emzırmek işkence oldu bazen aglıyorum elçin görüyo anne emzırme dıye oda başlıyo ağlamaya benı görünce öyle....sonra yok kızım bısey deyıp susuyorum dişlerımı sıkmaktan agzımın içi yara doldu...bıde artık doyuramıyorum paşayı cok sık emıyo ve cok emıyo akşama dogru artık sütüm azalıyo mama verıyorum gunde bır kere o bana yetıyo tekrar sütüm oluyo gece emzırmeye devam edıyorum...
size sorum acaba ıyıce azaltsammı emzırmeyı oğlum ve ben bu yuzden cok acı cekıyoruz ama faydalarıda çok çok var bılıyorum ne yapıcam şaşırdım yaa...artık hergun aglamaktan stresten lahusa sendromuda yasıyorum sanırım...mama olayına bırazda maddıyattan dolayı ıyı bakamıyorum bıde o sorunumuz var bi akıl verın ne olur...
bebegımın süreklı emmesınden ve kucak alıskanlıgı oldugunda,bıde kızımla ılgılenmekten herkese tek tek teşekkür edemem cevaplarım gec olabılır şimdiden teşekkur ederım ılgınıze...ama fikirlerınızıde esırgemeyın  |
güle güle büyütün bebeğinizi. Allah uzun ömür versin..
poposunu her seferinde yıkamanızı öneririm. havalar sıcak zaten, üşütme sorunu olmaz hem de rahatlar...
ayrıca farklı bezler deneyin. beze karşı da alerji sözkonusu olabilir..
göğüsleriniz için emzirmediğiniz dönemde göğüs kalkanı kullanın ki yaraları çabuk iyileşsin...
ayrıca silikon uç kullanabilirsiniz...bana iyi gelmişti...
bebek meme başını ağzına tam alamadığı için yaralara sebebiyet veriyor. mümkün olduğunca kahverengi kısmı ağzına almasını sağlayın derim...