Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - en korkulan şey
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuen korkulan şey

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2009 Saat 14:07
nuriyecim benim sonra bana narkoz verildikten sonra takılmıştı. bunu özellikle rica etmiştim drumdan
Yukarı Dön
SevgiYumaklarım Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 7647
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2009 Saat 15:26
benimde sondayı uyuşunca taktılar.çıkarırkende hiç bişey hissetmedim.
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2009 Saat 01:51
ben zaten normal doğumdan korkuyordum....

alerjimi ortaya sürerek göğüs hastalıkları uzmanından rapor aldım..ama zaten oda sezeryanı uygun gördü...orta dercede astım varmış...

doğum bayram tatiline gelipte doktorlar sezeryana almamakta ısrarlı olunca son dakikaya kadar bana zorla normal doğum yaptıracaklarından korktum...

hamileliğim boyunca ufak ufak erken doğum korkusunu taşıdım...

ama çok şükür olmadı...

Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
nuriyeugur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1403
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2009 Saat 12:10
erken doğum korkusu bende de var. eğer sezeryan istersek yapmıyorlar mı zaten. illa bir yerden rapor mu lazım.
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2009 Saat 00:58
nurıyecım o son muayeneye gıttıgınde dr.karar verıyor.herhangı bır saglık sorunun yoksa yada catın dar degılse normale tesvık edıyorlar.ama istinadı bır durumun varsa sezeryanla alıyolar bebegı canım.iyi seyler düşün bunlarla mesgul etme kendını canım hatta hıc düsünme .
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2009 Saat 07:58
Orjinalini yazan: nuriyeugur nuriyeugur Yazdı:

erken doğum korkusu bende de var. eğer sezeryan istersek yapmıyorlar mı zaten. illa bir yerden rapor mu lazım.

eğer ben doktrumun özel muayenesine son iki ayda değilde başından beri gitmiş olsaydım yapardı...

ama benden rapor istedi..hoş zaten sezeryanımada o girmedi..

olan benim paralara oldu...

bak yine çok kızdımAngry
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2009 Saat 10:48
Nuriye'cim bende doğuma kadar hiçbir korkum olmadı. Hatta daha sonrada yaşadığım bir korkum olmadı çok şükür.
Anladığım kadarıyla sezeryan olmak istiyorsun. Doktorun bunu uygun görürse zaten hemen sezeryan diyor. Boyun 1,60 altındaysa, çatın darsa yaşın 35 yukarıysa hemen sezaryan oluyorsun zaten.
Ama eğer sezeryan olacaksan epidural sezeryan ol. Herşeye tanık oluyorsun. Bebeğini doktordan sonra ilk sen görüyorsun. Doğar doğmaz ilk sesini sen duyuyorsun. Normal doğumdan tek farkı o sancıyı çekmiyorsun. Daha sonraki sancıda çok fazla gelmiyor bebeğini gördükçe herşey harika oluyor. Tabiki acıya dayanıklılık her bünyede farklı. Bu arada sonda sen uyuştuktan sonra takılıyor. Bunları hiç düşünme bile. Bence tek şey sağlıkla bebeğini sana verdikleri an onu düşün hep MUHTEŞEM BİRŞEY hep o anı yaşamak istiyeceksin. Acılar gelip geçiyor.
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
nuriyeugur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1403
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2009 Saat 11:58
Orjinalini yazan: NazNiran NazNiran Yazdı:

Nuriye'cim bende doğuma kadar hiçbir korkum olmadı. Hatta daha sonrada yaşadığım bir korkum olmadı çok şükür.
Anladığım kadarıyla sezeryan olmak istiyorsun. Doktorun bunu uygun görürse zaten hemen sezeryan diyor. Boyun 1,60 altındaysa, çatın darsa yaşın 35 yukarıysa hemen sezaryan oluyorsun zaten.

Ama eğer sezeryan olacaksan epidural sezeryan ol. Herşeye tanık oluyorsun. Bebeğini doktordan sonra ilk sen görüyorsun. Doğar doğmaz ilk sesini sen duyuyorsun. Normal doğumdan tek farkı o sancıyı çekmiyorsun. Daha sonraki sancıda çok fazla gelmiyor bebeğini gördükçe herşey harika oluyor. Tabiki acıya dayanıklılık her bünyede farklı. Bu arada sonda sen uyuştuktan sonra takılıyor. Bunları hiç düşünme bile. Bence tek şey sağlıkla bebeğini sana verdikleri an onu düşün hep MUHTEŞEM BİRŞEY hep o anı yaşamak istiyeceksin. Acılar gelip geçiyor.

canım bende normal doğum fobisi var. malesef boyum 1.68. yaşım da 35ten yukarı değil. o zaman iş çatıya kaldı tabi söylediklerin doğru ben hep bebeğimi düşünüyorum o sağlıklı olsun diye dua ediyorum. hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun diyorum ama insanın aklına geliyor. sezeryan olursa zaten epidural isterim...inşallah o anı sağlıkla atlatıp bebeğime kucağıma aldığımda bütün bunlara gülüp geçerim ne çok dert etmişim diye.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.