Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - en korkulan şey
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuen korkulan şey

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
edis13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2009 Saat 20:38
valla benim boyum 1.55 çok güzel normal doğum yaptım tek duam ikinciyi de normal yapmak o kadar güzel ki anlatamam darısı her kadının başına sezeryanı düşünmek bile istemiyorum benim bi ilk doktorum sezeryan diyo du ikincisi sen gayet güzel normal doğurursun dedi ve sancı acısında ben yalvardım sezeryan olsun diye(şimdi bana korkunç geliyor bu söylediğim) ve gerçekten de 15 dakikada doğurdum tabi 6 saat sancıdan sonra umarım herkes normal doğurabilirrKizBebek
Yukarı Dön
supine Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2009 Saat 12:59
ben en cok saatlerce sancı çekip sonunda sezeryan kararı alınmasından korkuyorumErmm
Yukarı Dön
dilek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 18
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2009 Saat 03:06
Nuriyecim öncelikle hayırlı,sağlıklı,kolay doğum dilerim.Ben sezeryan oldum.Çıkınca da hiç ağrım olmamıştı.Önemli olan korkulardan çok ,bebeğine kavuşacak olmanın mutluluğuna odaklanman.İnan ki böyle düşününce herşey çok kolaylaşıyor gerçekten.Bende aynen böyle oldu.Güzel düşün güzel olsun...Clown
Yukarı Dön
nuriyeugur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1403
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2009 Saat 10:36
Orjinalini yazan: dilek dilek Yazdı:

Nuriyecim öncelikle hayırlı,sağlıklı,kolay doğum dilerim.Ben sezeryan oldum.Çıkınca da hiç ağrım olmamıştı.Önemli olan korkulardan çok ,bebeğine kavuşacak olmanın mutluluğuna odaklanman.İnan ki böyle düşününce herşey çok kolaylaşıyor gerçekten.Bende aynen böyle oldu.Güzel düşün güzel olsun...Clown

canım teşekkür ederim iyi dileklerin için.inşallah ben de çok sıkıntı çekmeden atlatırım.bebeğime kavuşmanın heyecanıyla bekliyorum.
Yukarı Dön
esraa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 654
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2009 Saat 14:33
bende normal doğum istiyorum ama tabiki bir problem çıkmazsa  normal doğum en sağlıklısı biraz cesaret istiyo galiba o cesareti toplamak çok zor ama ben kendimi normal doğum yapacakmış gibi hazırlıyorum sezeryanı düşünmüyorum inş hakkımızda hayırlısı olur canım bebişlerimizi kucaklarımıza sağ sağlım alırızNuke
Yukarı Dön
gul_gunes Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 51
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Tem 2009 Saat 13:30
tek korkum bebeğime bişiy olmasıydı...Allah'a şükür ki sağlıklı dünyaya geldi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.