Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2009 Saat 15:37 |
sanırım ben ifade edemedim sağda yer alan online sohbet varya.(en son gönderilenler sütununda) altında da en son yazan kişinin ismi çıkıyor işte onu tıkladığım zaman sohbetin ilk sayfası açılıyor.
duygucum tarif ettiğin gibi oluyor onda problem yok canım
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21029
|
Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2009 Saat 15:44 |
şükrancım;şimdi online sohpete en son sen yazmışsın,tam senin isminin yanında sarı bi ok var,onu tıkla,son sayfaya ulaşıcaksın
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2009 Saat 16:05 |
hilalcim onu da tıkladım .ondada bugünden yapılan sohbetin ilk sayfası açılıyor canım.
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2009 Saat 16:08 |
orayı tıklayınca,en son hangi sayfada kalmışsan,okuman veya yazman önemli değil,en son hangi sayfayı açmışsın orası çıkıyor..mesela ben biraz önce tıkladım,şuan 1197 olan sayfa numarası yerine,geçen gün en son okuduğum sayfa,yani 1193. sayfa açıldı..nerde kaldıysan orayı açıyor yani canım
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2009 Saat 16:14 |
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2009 Saat 16:19 |
sende olmuyo kıs ne yappsak şimdi
ben şimdi senin için bi kaç deneme yaptım,en son sizin yazdıklarınızı okudum ve çıktım,şimdi tekrar girdim ve en son sayfa açıldı 
|
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2009 Saat 16:38 |
nasıl açtık anacım sen öyle son sayfayı bende olmuyor o dediğin
ama benim talebim de fena olmazdı hani.tıklayınca şabadanak açılıversin dedim 
teşekkür ederim hilalcim ilgin ve alakan için. 
|
 |
hülya
Pırlanta Üye
Puanlar: 7438
|
Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2009 Saat 16:55 |
dünür sabah bende nereye dokundum bilmiyorum ama mesajlarda sayfa başında yer alan aşağıda gösterdiğim yer varya ben orda mesajın üstüne tıklamışım ondan bende yazılan mesajlar hep yukarda gösterdi bütün gün az önce oraya tekrar tıkladım eski haline geldi bacım
|
 |