|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
bediş74 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2008 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 68 |
![]() Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2011 Saat 14:10 |
merhaba arkadaşlar oldukça uzun bir süreden sonra tekrara aranızda olmak çok güzel
acaba aranızda epidural sezeryanla doğum yapan varmı eğer varsa bana biraz bilgi verebilirmi nette bakıyorum ama sakinleşmem için yeterli gelmiyo 10 ekimde doğumum var ve ben çok heyecenliyım aynı zamanda da korkuyorum
![]() |
|
pamuğumhttp://lilypie.com]
![]() |
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 71786 |
![]() |
hayirli olsun seni uzun zamandir göremiyorduk gördugume sevindim
![]() böyle linkler fayda edermi ![]() Düzenleyen yasemin - 27 Eyl 2011 Saat 14:15 |
|
|
|
![]() |
|
bediş74 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2008 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 68 |
![]() |
tşk.benim ilk doğumum sezeryen ama tam anestezi yani bayılttılar ve ayılırken çok sorun yaşadım bundan dolayı dr epidural dedi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 71786 |
![]() |
kizmi erkek mi bebis
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 5248 |
![]() |
benim ablam epidural sezeryanla doğum yaptı gayet rahat dedi o kadar ki doğum boyunca uyumuş bebiş doğduğunda uyandırmışlar
![]() ![]() |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
![]() |
|
sümeyye2 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 509 |
![]() |
canım belden aşağısı uyuşturuyolar onu soruyorsun değil mi?benim ablamda öle oldu ,kendine gelme işi daha çabuk oluyor ,anne çocuk ilişkisi daha çabuk kuruluyor ama bir müddet baş ağrısı oluyormuş onu bayağı kişiden duydum hayırlısı olsun rabbim kolaylıklar versin sana...
|
|
![]() |
|
sengul ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 10081 |
![]() |
ben 8 ay önce epidural sezeryanla doğum yaptım...tek kelimeyle süperdi....uyanıktım hiç acı falan hissetmedim..bebeğimi hemen gördüm tavsiye ederim....
Ama sezeryan ekibi çok ama çok önemli .
benim hoca yaşlı ama genç ruhlu biriydi. Asistanlarıda ona uydu . Uyuşturduktan sonra bir muhabbet bir muhabbet çok eğlenceliydi
![]() ![]() ..bir baktım bebeği almışlar kesme biçme işi bitmiş bile....... ![]() Düzenleyen sengul - 27 Eyl 2011 Saat 17:40 |
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında. Küçük olabilirler ama onlar da birey birey. |
|
![]() |
|
![]() |
hepinize çok teşekkür edrim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|