Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ergenlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ergenlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DenizCihangir Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 240
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DenizCihangir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ergenlik
    Gönderim Zamanı: 16 Kas 2024 Saat 04:04
Hocam kızım 15 yaşında babası ile 2 yaşındayken yollarımız ayrıldı. İkinci evliliğim 2 çocuğum daha var. Önceden de kardeşine (8 yaş erkek)huzur vermemek , sürekli onu rahatsız etmek , kapı carpmalar, ses yükseltmeler vardı. Ergenlik döneminde geçer diye kendimi telkin ettim. Çünkü 1.5 yaş kız bebeğim var ,bagirmalarindan çok korkuyor,titriyor, sakinleştirmek çok zor oluyor.Anlayacaginiz evimizde huzur yok. Çok yıprandık hepimiz. Bu durumlar iyice arttı, hepimize karsi. Çığlık çığlığa bağırmak,en ufak sebeple ya da sebepsiz. Her gün her an olabiliyor. Bu konu ile ilgili ne yapabiliriz hocam, benim yaşama sevincim bitti.

Düzenleyen DenizCihangir - 16 Kas 2024 Saat 04:05
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119006
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2024 Saat 09:03
Bir Psikiyatrist'ten yardım alın. 
Keşke daha İLK günden gitse idiniz.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DenizCihangir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2024 Saat 09:33
Hocam gittik ama çare olamadı. Bir de başlarda ergelnlik dedik. Doğru doktora ulaşamadığımız gibi, ki bu konular dahacda hassas doğru psikolojik destek bulabilmek inanın imkansız gibi, maddiyati da duşunursek. Kırıkkale de yaşıyoruz biz.Kirikkale ya da Ankara da tavsiye edeceğiniz psikiyatr var mı hocam, psikolog değil psikiyatr olmalı değil mi?

Düzenleyen DenizCihangir - 16 Kas 2024 Saat 09:36
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DenizCihangir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2024 Saat 09:34
Psikologa gittik , malesef çocuk daha kötü oldu. Artık nasıl ikna ederim bu kötü tecrübeden sonra onu da bilmiyorum.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2024 Saat 10:43
Bir müddet babasında kalsın???
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DenizCihangir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2024 Saat 10:47
Hocam kalmaz, babası da yapmaz bunu.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2024 Saat 10:58
Olsun, göndermesen bile, tehdit et!!
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DenizCihangir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2024 Saat 12:33
Hocam Ankara için psikiyatrist tavsiyeniz var mı? Beni bu evde istemiyorsunuz diye daha kötü olmaz mı durumlar hocam, çok üzülüyorum hem kızıma hem eşime diğer çocuklara,kendinpsikolojime, huzur yok hocam evimizde 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.