|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BurcuCan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2008 Saat 13:15 |
Merhaba Benal Hanım, benim oglum bugun 2 aylik oldu. Bir yerden bir yere giderken oto koltugu (araba kullanmiyorum) ile tasimak (minibus veya otobuste) zor olur diye kanguru almayi dusunuyordum. Fakat eskiden beri kulagimda takılı kalmis, erkek bebeklerin cinsel organina baski yapar ve kısırlıga sebep olabilir diye. Sakincali midir acaba kanguru kullanmam? Kullanabilirsem kacinci aydan itibaren kullanabilirim? Tesekkurler.
|
|
Burcu & Kutlu & Can 11.11.07
|
|
![]() |
|
benalbuyukgebiz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1788 |
![]() |
Merhaba...
Sorunuzun cevabı için www.istahsizcocuk.com adresinden yararlanabilirsiniz. sevgiler...
|
|
![]() |
|
BurcuCan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() |
malesef sitenizde tum basliklarin altina baktim ama kanguru kullanimiyla ilgili bir konuya rastlayamadim. Bana baslik adi verebilir misiniz?
|
|
|
|
![]() |
|
benalbuyukgebiz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1788 |
![]() |
Merhaba...
"Emzirme Rehberi" kitabıma koymuşum. Size gönderiyorum. Erkek çocuk olması sorun değil.
SORU - 34 Kanguru pozisyonu (ilişkisi) nedir ? Kanguru pozisyonu, prematüre bebekler için de çok yaralıdır. Ayrıca bebeğin vücut ısısını korumasına da yardım eder. Ne zaman mümkün olursa bebeğinize dokunun, onunla konuşun. Besleyin, altını değiştirin. Bebeğin de sizi hissetmesini sağlayın ve bunun keyfini yaşayın. Bu amaçla hazır bebek taşıma ürünleri de kullanılabilir.
|
|
![]() |
|
![]() |
cok tesekkurler.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|