|
Erken ergenlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Bir anne bir bebek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bir anne bir bebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mar 2023 Saat 19:52 |
Merhabalar hocam dün kızımi kontrole götürdüm 2 buçuk yaşında
hormon fln da bakıldı ve hormonlar sınırdaymis endokrin erken ergenlik var ya da yok diyemem dedi cuma gününe ultrason ve röntgen için gün verdiler çok endişeliyim ne yapmalıyım geçen yılda bakilmisti aynı.degerlere hepsi normaldi çok üzgünüm 😭
Düzenleyen Bir anne bir bebek - 08 Mar 2023 Saat 20:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
NIYE hormonlarina bakiliyor??? Neyi kontrolu?? Nasil olurda Turk doktorlara guvenip de boyle islere
girisirsiniz ki!!!
Su isi bir bastan anlatin! Niye kizinizi goturdunuz? |
|
![]() |
|
Bir anne bir bebek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Hocam benim kızımda doğuştan hipotroidi vardı ilacı 2 ay oldu bıraktık geçici olduğu için, bu arada kızımın lenf bezleri şişti geçtiğimiz ağustos ayında biz öncesinde covit geçirmiştik lenf bezleri şişip inince korktuk hematolojiye gittik orda da kontrolümüz bitecekti bu ay benim de kizimda doğduğu zamandan bu yana pubik tuylenme vardı bende endişe ettim doktora anlattım ilk bakıldığı zaman bişey çıkmamıştı herşey normaldi bende bu son kontrol diye tekrar rica ettim bu defa değerleri sınırda gelmiş. Kemik yaşına bakmak için röntgen istendi, ultrason ile overlere rahme bakıldı lakin doktora gosteremedik çünkü randevu yok durum böyle gelişti
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Erken ergenlikte olan tuylenmede; bu killar set ve kivrimlidir.
Elinize "kadife" kivaminda geliyorlarsa, bunlarin hicbir onemi yoktur. Turk doktorlara inanmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Mar 2023 Saat 01:24 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Hocam peki değerlerin sınırda olması sorun olur mu biz yemesine içmesine çok dikkat ediyorduk daha doğrusu ben tek başıma dikkat ediyordum eşim ve ailesi birşey olmazcilar kızıma çilekli süt icirdiler benden gizli de verdiler gördüğüm ve kızdığım haldede verdiler ben çilekli sütten olduğunu düşündüm şimdi hepsiyle kavga ettim psikolojim alt üst oldu 8 inden beri hiçbir şekilde paketli gıda abur cubur veremiyorlar acaba bu değerler geriler mi ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Cilekli sut" ile NE ALAKASI VAR??
SINIRDA ne demek??? Normal demek!! Ayrica da, sut ile erken ergenligin NE ALAKASI VAR! Siz hic agizdan alinan "Hormon ilaci" duydunuz mu?? Tamami agizdan alindiginda mide de asit etkisi ile parcalanir. Asiri derecede, Turk doktor palavralarinin etkisi altinda kalmissiniz! Birakin bu sacmaliklari. SAKIN, o kafanizi karistiran sarlatana da bir daha gitmeyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Mar 2023 Saat 05:43 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Hocam size tahlil sonuclarimizi atmak istedim ama burdan gönderim yapamadim maalesef, bir çocuk Dr u da bir sürü gıda paylaştı kuru üzüm nohut tavuk susam havuç şeftali patates ıspanak sarımsak vs bir sürü şey var içinde bir Dr diyor sarımsak çok faydalı ver öteki diyor verme ne yapalım şaşırdık gerçekten ☹️ değerlerin sınırda olması konusu da bizim değerler geçen yıl sifirlarda imiş bu yıl östrojen değeri 5 gelmiş daha düşük olmaliymis testesteron hormonu idi sanırım o geçen yıl yüksekmis bu yıl 1 e düşmüş böyle bir çok değer var sınırda olan
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin, Turk doktorlarinin beslenme konusunda soyledikleri hicbir seye INANMAYIN!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|