Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Erken ergenlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Erken ergenlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Bir anne bir bebek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bir anne bir bebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Erken ergenlik
    Gönderim Zamanı: 08 Mar 2023 Saat 19:52
Merhabalar hocam dün kızımi kontrole götürdüm 2 buçuk yaşında 
 hormon fln da bakıldı ve hormonlar sınırdaymis endokrin erken ergenlik var ya da yok diyemem dedi cuma gününe ultrason ve röntgen için gün verdiler çok endişeliyim ne yapmalıyım geçen yılda bakilmisti aynı.degerlere hepsi normaldi çok üzgünüm 😭

Düzenleyen Bir anne bir bebek - 08 Mar 2023 Saat 20:13
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2023 Saat 22:59
NIYE hormonlarina bakiliyor??? Neyi kontrolu??  Nasil olurda Turk doktorlara guvenip de boyle islere 
girisirsiniz ki!!! 
Su isi bir bastan anlatin! Niye kizinizi goturdunuz? 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bir anne bir bebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2023 Saat 20:54
Hocam benim kızımda doğuştan hipotroidi vardı ilacı 2 ay oldu bıraktık geçici olduğu için, bu arada kızımın lenf bezleri şişti geçtiğimiz ağustos ayında biz öncesinde covit geçirmiştik lenf bezleri şişip inince korktuk hematolojiye gittik orda da kontrolümüz bitecekti bu ay benim de kizimda doğduğu zamandan bu yana pubik tuylenme vardı bende endişe ettim doktora anlattım ilk bakıldığı zaman bişey çıkmamıştı herşey normaldi bende bu son kontrol diye tekrar rica ettim bu defa değerleri sınırda gelmiş. Kemik yaşına bakmak için röntgen istendi, ultrason ile overlere rahme bakıldı lakin doktora gosteremedik çünkü randevu yok durum böyle gelişti 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2023 Saat 01:23
Erken ergenlikte olan tuylenmede; bu killar set ve kivrimlidir.
Elinize "kadife" kivaminda geliyorlarsa, bunlarin hicbir onemi yoktur.
Turk doktorlara inanmayin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Mar 2023 Saat 01:24
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bir anne bir bebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2023 Saat 01:40
Hocam peki değerlerin sınırda olması sorun olur mu biz yemesine içmesine çok dikkat ediyorduk daha doğrusu ben tek başıma dikkat ediyordum eşim ve ailesi birşey olmazcilar kızıma çilekli süt icirdiler benden gizli de verdiler gördüğüm ve kızdığım haldede verdiler ben çilekli sütten olduğunu düşündüm şimdi hepsiyle kavga ettim psikolojim alt üst oldu 8 inden beri hiçbir şekilde paketli gıda abur cubur veremiyorlar acaba bu değerler geriler mi ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2023 Saat 05:42
"Cilekli sut" ile NE ALAKASI VAR?? 
SINIRDA ne demek??? Normal demek!! Ayrica da, sut ile erken ergenligin NE ALAKASI VAR! 
Siz hic agizdan alinan "Hormon ilaci" duydunuz mu?? Tamami agizdan alindiginda mide de asit etkisi ile 
parcalanir.

Asiri derecede, Turk doktor palavralarinin etkisi altinda kalmissiniz! Birakin bu sacmaliklari. 
SAKIN, o kafanizi karistiran sarlatana da bir daha gitmeyin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Mar 2023 Saat 05:43
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bir anne bir bebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2023 Saat 23:12
Hocam size tahlil sonuclarimizi atmak istedim ama burdan gönderim yapamadim maalesef, bir çocuk Dr u da bir sürü gıda paylaştı kuru üzüm nohut tavuk susam havuç şeftali patates ıspanak sarımsak vs bir sürü şey var içinde bir Dr diyor sarımsak çok faydalı ver öteki diyor verme ne yapalım şaşırdık gerçekten ☹️ değerlerin sınırda olması konusu da bizim değerler geçen yıl sifirlarda imiş bu yıl östrojen değeri 5 gelmiş daha düşük olmaliymis testesteron hormonu idi sanırım o geçen yıl yüksekmis bu yıl 1 e düşmüş böyle bir çok değer var sınırda olan 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mar 2023 Saat 01:15
Sakin, Turk doktorlarinin beslenme konusunda soyledikleri hicbir seye INANMAYIN!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.