|
Eşim için kulak ağrısı |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Yazar | |
Zorannelik
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 318 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Oca 2024 Saat 01:56 |
|
Bu ay ki maceramız kardiyoloji ile başladı. Testlerde birşey cikmadi en son damar yolu için ilaçlı tomografi istedi onun sonucunu gösteremedik daha. Efor testindeki soluk soluğa halı sebebiyle kardiyoloji uzmanı, göğüs hastalıkları uzmanına yönlendirdi. O da solunum testi istedi ona normal dedi. Ciğer röntgeni istedi ona da normal dedi. Akciğer röntgeni görüntüsünü gönderiyorum. Randevu almak için akciğer hastalıkları uzmani diye bir polklinik bulamadım maalesef.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Oca 2024 Saat 02:44 |
|
Bir Dahiliye de sansinizi deneyin.
|
|
![]() |
|
Zorannelik
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 318 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2024 Saat 16:14 |
|
Kardiyoloji damarlarda daralma olduğu gozlemlenmis dedi ya anjiyo olacaksın ya da ilaçlı efor testi dedi. Önce efor testine sokalim bir bakalım dedi. Eşim sıra almak için gitti, nükleer tıp diye bir alanda, vücuda radyasyon vereceğiz bir saat boyunca vücuda yayılmasını bekleyeceğiz sonra teste sokacagiz bunu 6 saat boyunca birkaç kez yapacahiz dediler. Damar tikaliysa anjiyo ile açmak yerine vücuda neden radtasyon veriliyor anlayamadık. Doktor yoğun odlugu için gorusemedi yarın tekrar gidip görüşmeye çalışacak. Size de sonucu yazmak istedim. Tecrübeleriniz için teşekkürler sayın hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2024 Saat 19:42 |
|
Yapilacak olan tetkik! "Sintigrafi"! Yani; Talium sintigrafisi. Ben de oldum, cok zararli bir tetkik degil zira
kullanilan Radyoaktif maddenin yarilanma omru cok kisa. Once Efor testi yapiliyor, sonra Radyoaktif Talium veriliyor ve tekrar Efor testi uygulaniyor! Eger EKG destekliyorsa, dogrudan "Angio" uygulanir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|