|
eşim için soruyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Puanlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haz 2018 Saat 10:29 |
eşim erkek 47 yaşında 1.75 boy 68 kilo civarı bir sorunumuz var lactik asite karşı duyarlılığı var ayran içse uyur yorğurt dikkali yer falan şeker konusunda aç karına yer ise uyku gelir halsizlik olur gözünü açamaz yemek sonrası yiyor dikkat ediyordu fakat tatile çıktık iki haftadır sabah poğaça yese gözümü açamıyorum yatmak istiyorum diyor yolda araba kullanabilmek için doğru düzgün bişey yemedi ailesnde şeker var evet ne yapsak nasıl tahll yaptırsak aç tok yönlendirebilirmisiniz rica etsem (3-4 sene önce açlış şekeri bir kere bakıldı 90 civarıydı sanırım hiç belirti yoktu )damar yapısı çok kötü incedir zor alınır özelillkle soruyorum defalarca alınmasın sorun olduğu belli mutlaka detaylı bakılmalı hocam
tekarra vaktinizi almamak adına şimdiden tşk ederim ..
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119034 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iyi bir Dahiliye doktoru gorsun.. Glukoz Tolerans Testi gerekebilir.
|
|
![]() |
|
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Puanlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
glikoz toleransı testi aç tok kaç saat aralıklı yaptırmalı hocam ayrıntı yazarsanız seviniriz.(buradaki dr. birşeyler yaptırıyor laboratuar ile anlaşmalı doğrusu mu emn olmak için soruyorum )Saygılar tekrar tşkler ...
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119034 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Glukoz Tolerans Testi (OGTT) Turkiye haric, butun dunya'da, aynidir... Ac karnina; 75gram Glukoz (toz sekeri OLMAZ) icirilir. Ac karnina, 15,30,60,90 ve 120 dakikalarda, kan alinir.. Ortaya cikan grafik egrisi ile degerlendirme yapilir.. Bunu (degerlendirmeyi) yapabilecek bir Turk doktor bulmaniz cok zordur. Turk Tip Fakultelerinde, Fizyopatoloji dersi okutulmadigi icin, Turk doktorlari, 40 seneden beri, bu tip bilgilerden uzaktirlar… |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|