Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - eşimi kıskanıyomuyum  ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konueşimi kıskanıyomuyum ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 111213
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4133
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 13:15
Orjinalini yazan: humeyram humeyram Yazdı:

onu yapıyoruz canımSmileokadarda degıl..yaa ben dılımın altındakı baklayı cıkarayımmı..esımın calıstıgı yerde bı kız var yası kucuk ama..onla samımı olmasına gıcık oluyorum.kardesım o dıyo.olede konusmaları falan.allah ıcın hıcbırsey gormedım duymadım.ıcgudusel olarak rahatsız oluyorum..gıcık seyyy ohh rahatladımEvil Smile

ama olmayan bısey ıcınde bunu yapmayı kendıme yakıstıramıyorumEmbarrassedama nıye hıssedıyorum oda kafamı karıstırıyo..

bu durum farklı canım çoğu kadında senin yerinde olsa böyle huzursuz olur.açıkcası bende rahatsız olurum. ama bence duyduğun bu rahatsızlığı eşine uygun bi dille anlat.
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
demrem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3214
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 14:07
ben kıskanç bır ınsan degılım, esımde rahattır. ama bır kere kıskanmıstım bır kızdan stajerdı ısyerınde.
kıskanırsam dırek soylerım onunla gorusmenı ıstemıyorum dıye, bence rahatsız oldugun bu durumu konus esınle. neden rahatsızlık duydugunuda dıle getır, dıbınden ayrılmıyor fotolarda bıle oyle dıye.
konusmazsan kalır gıder sadece sana dert olur, konusursan oda dusunur
Yukarı Dön
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 14:11
bencede uygun bi dille suçlamadan anlatmak lazım. yoksa kendi kendini yersin canım
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 17:42
soyledım dururmuyum..dedıkı aman kım ıcın yapıyosun degermı dedi.onlar kım dedi kardesımız gıbıler dedi..kendını onlarla bırmı goruyosun dedi(ıyı bı sekılde)ama yınede ıstemıyorum off gıcık sey.
Yukarı Dön
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2010 Saat 08:36
canım bence söylemen gereken şey o bayanlarla kardeşlik çerçevesindede olsa bu şekilde yakın olunmasından duyduğun rahatsızlık. araya mesafe koymasını rica et ve bunun seni daha mutlu edeceğini söyle. 
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2010 Saat 12:10
arkadaslar yenı gelısmeleri yazıyorum::::

esım 2 gunluğüne antalyaya gıttı.gıttıği oglenden sonra benı hıc aramadı..gece 1 e kadar bekledım.bende arayamadım kucuk kızım hastaydı..arkadasıda facebooktan resımler koymus..baktım arayacak vaktı varmıs.sonra bı msj attım.sert bi msj.sonra dedım arama benı sakın bır daha kendım ıcın senı asla aramıcam.aradı acmadım uzun bı sure.
konustuk kızdım.sonra haklısın dedi.hatalıyım dedi.aramaya basladı aklına bısey gelmesın gercekten unuttum gıbı seyler dedı.

sonra bende psıkologa gıttıgımı ve bazı kararlar aldıgımı soyledım(Ama gıtmemmıstım)

benım yasam tarzımı sen belırledın.bu senın dogrundu ben uydum kendı dogruna sende uy.yoksa sartları esıtlıcez.ben sana uyucam.oncelıklerımız aılemız evımız cocuklarımız mı yoksa kendımız mı sen sececeksın bende senın sectın secımi seçicem.arkadaslarımla eglenıcem.sorumluluklarım 2.planda kalıcak.sen bayanlarla samımı oluyosan buda normalse bende erkek arkadaslarımla samımı olucam.kendımı kasmıcam dedim.(yaparmıyım asla)

sonra tamm haklısın oncelıklerım sen cocuklar evım olacak.daha dıkkatlı olucam dedı.sonrası guzel oldu..

yorum beklıyorum:)
Yukarı Dön
yunahu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 564
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2010 Saat 14:18
iyi bir blöf olmuş bence....
daha önceki mesajlarınıda okumuştum ama yazamamıştım kendimimle çok benzerlikler görmüştüm ama bakıyorumki seninki daha ileriymiş canım...
sanırım biraz sorumsuz bir kocaya sahipsin ama endişe etme bence senin gibi akıllı bi kadını aldatmaz Smile
''sonrası güzel oldu'' demişsin çok sevindim hep öyle olur inşallah... blöfün işe yaramış Thumbs Up
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2010 Saat 14:48
tamda blöf sayılmaz sızın yorumlarınız farklı dusunmemı sagladı..aslında sorumsuz degıl..aklna gelmıyo bazı seyler cok duz mantık.başak burcu..aldatma yok 7 senedır cok suphecı bı kadın oldugum halde herseyını dıdık dıdık ettıgım ahlde bı seye denk gelmedım cok şükür..

ama dedım ya benım ılk ve tek ılışkim tecrubem yok hıc.aldatma belırtılerı nelerdır bılmıyorum.

sahi aldatan bı esın belırtılerı nelerdır..burda sadece tek gecelık ılıskı veya bı sevgılı degıl.ılgısının baskasına kayması ..nasıl anlasılır?

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 111213
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.