Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - eşimi kıskanıyomuyum  ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konueşimi kıskanıyomuyum ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 13>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oĞuZuMM Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2032
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2010 Saat 21:30
canım yaşadıklarının aynısını ben de yaşıyordum.aslında -dum değil ara ara yaşıyorum.şuan içinde bulunduğun dönemde sağlıksız bir konuşma yapamazsın belki.herşeyin iletişimden geçtiğini unutma..az çok konuşmaya çalış.seni mutlu edecek şeylerin peşinden git.demişsin ya sürpriz yapacaktım bişey diyemedim diye.sen ondan düşünmesini bekliyorsun aslında ama erkekler böyle canım,düşünseler de açığa vurmazlar onlara gayet normal geliyor bizim halimiz.mümkün olduğunca konuşmaya çalış eşinle.bak ben böyle bir durumdayım,aslında bu durumdan ben de rahatsızım ama birazcık bana destek ol,çocuklarına bakmasa bile sana iki çift tatlı söz güleryüz göstermesi yeterli olacaktır.biraz özele giricem ama en azından yatağa yattığınızda onun kolunda yatmak istediğini söyle biraz.öp onu.eğer sana karşılık vermezse sinirlenmeden şaka yollu seni öpmesine ikna et.erkekler hoşlanırlar böyle şeylerden mutlaka... biliyorum saçmalama diyeceksin ama inan ki onları en zor durumumuzda bile böyle ikna eden böyle yola getirmeye çalışan hep biz oluyoruz ne yazıkkiConfused aynı şeyleri ben de yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum canım..keşke daha fazla bişeyler yazabilsem..ben bir dönem kızkardeşlerinden bile kıskanır oluyordum.geçti mi ...? hayır.bu onun benimle olan iletişimine bağlı.eğer biz iyi olursak kimseyi kıskanmam.ama biz kavgalıysak eşimin yanında olan,ona dokunan herkese gıcığımdır...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2010 Saat 21:31
Orjinalini yazan: humeyram humeyram Yazdı:

canım oturdugum yerden kalkmak ıstemıyo aglamak gelıyo hep ıcımden..sureklı şuphelenıyorum..telefonuna bakıyorum..butum maıl adreslerını bılırım hıcbıseyını saklamaz.nıye bu kadar sardım bu adama ben cozemıyorum....

Canım bu söylediğin şeyler ne yazıkki depresyon belirtisi eğer öyleyse eşin ne yaparsa yapsın bu durum değişmeyecek ne yazıkki..

çocuklar peşpeşemi doğdu yaşın çokmu genç bilmiyorum ama anladığım şey iki çocuk yükünün sana ağır geldiği...

Seni mutlu eden şeyler neler eskiden yapmaktan keyif aldığın şeyler şu an keyif veriyormu sana..genel anlamdamı sıkıldın yoksa sorun sadece eşin mi..
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2010 Saat 21:31
bende emzırıyorum:(benım ıcın esım cok ozel cunku hayatıma gıren ılk ve tek erkek o..cahıl yasımda bıle etrafımda okadar kısı varken ben hep kendımevlenıcegım kısıye sakladım ılk elımı o tutsuun ıstedım..ben ona erken yasta evlendım.bende yaptım cocukca hırcınlıklar gereksız sozler soyledım ama sımdı yapmıyorum bunlarıda ona anlatıyorum..

onun bana sıradan bırı gıbı davranmasını ıstemıyorum..cocuklarımın anası evın hanımı..bu olmak ıstemıyorum.boyle yaklasmasına tahammulum yok..
Yukarı Dön
oĞuZuMM Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2032
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2010 Saat 21:34
arkadaşlara katılıyorum cnm..aslında uzman birinin görmesi şart bence seni...
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3357
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2010 Saat 21:36
çocuklarin ya$lari ne kadar canim ? 
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2010 Saat 21:37
Orjinalini yazan: oĞuZuMM oĞuZuMM Yazdı:

arkadaşlara katılıyorum cnm..aslında uzman birinin görmesi şart bence seni...

LOLbeklentılerım normal degıl yanı..guldurdun benı canım yaa..
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2010 Saat 21:38
Orjinalini yazan: MaRaL MaRaL Yazdı:

çocuklarin ya$lari ne kadar canim ? 

1.sınıf dıgerıde 1 yasında ama cok yaramaz:(
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2010 Saat 21:40
Orjinalini yazan: oĞuZuMM oĞuZuMM Yazdı:

canım yaşadıklarının aynısını ben de yaşıyordum.aslında -dum değil ara ara yaşıyorum.şuan içinde bulunduğun dönemde sağlıksız bir konuşma yapamazsın belki.herşeyin iletişimden geçtiğini unutma..az çok konuşmaya çalış.seni mutlu edecek şeylerin peşinden git.demişsin ya sürpriz yapacaktım bişey diyemedim diye.sen ondan düşünmesini bekliyorsun aslında ama erkekler böyle canım,düşünseler de açığa vurmazlar onlara gayet normal geliyor bizim halimiz.mümkün olduğunca konuşmaya çalış eşinle.bak ben böyle bir durumdayım,aslında bu durumdan ben de rahatsızım ama birazcık bana destek ol,çocuklarına bakmasa bile sana iki çift tatlı söz güleryüz göstermesi yeterli olacaktır.biraz özele giricem ama en azından yatağa yattığınızda onun kolunda yatmak istediğini söyle biraz.öp onu.eğer sana karşılık vermezse sinirlenmeden şaka yollu seni öpmesine ikna et.erkekler hoşlanırlar böyle şeylerden mutlaka... biliyorum saçmalama diyeceksin ama inan ki onları en zor durumumuzda bile böyle ikna eden böyle yola getirmeye çalışan hep biz oluyoruz ne yazıkkiConfused aynı şeyleri ben de yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum canım..keşke daha fazla bişeyler yazabilsem..ben bir dönem kızkardeşlerinden bile kıskanır oluyordum.geçti mi ...? hayır.bu onun benimle olan iletişimine bağlı.eğer biz iyi olursak kimseyi kıskanmam.ama biz kavgalıysak eşimin yanında olan,ona dokunan herkese gıcığımdır...

ya esım sever benı ne desem yapar.operde oksarda..o yonden sıkıntım tok..ben kustum soylendım bıraktım 2 cocugu kapadım kendımı yatak odasına baktı ıkısınede cay yapmıs ıcermısın dıyo..bu tavrı bende su dusunceyı uyandırıyo..cokta umrumda degılsın..onemsızsınız benım ıcın..

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 13>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.