canım yaşadıklarının aynısını ben de yaşıyordum.aslında -dum değil ara ara yaşıyorum.şuan içinde bulunduğun dönemde sağlıksız bir konuşma yapamazsın belki.herşeyin iletişimden geçtiğini unutma..az çok konuşmaya çalış.seni mutlu edecek şeylerin peşinden git.demişsin ya sürpriz yapacaktım bişey diyemedim diye.sen ondan düşünmesini bekliyorsun aslında ama erkekler böyle canım,düşünseler de açığa vurmazlar onlara gayet normal geliyor bizim halimiz.mümkün olduğunca konuşmaya çalış eşinle.bak ben böyle bir durumdayım,aslında bu durumdan ben de rahatsızım ama birazcık bana destek ol,çocuklarına bakmasa bile sana iki çift tatlı söz güleryüz göstermesi yeterli olacaktır.biraz özele giricem ama en azından yatağa yattığınızda onun kolunda yatmak istediğini söyle biraz.öp onu.eğer sana karşılık vermezse sinirlenmeden şaka yollu seni öpmesine ikna et.erkekler hoşlanırlar böyle şeylerden mutlaka... biliyorum saçmalama diyeceksin ama inan ki onları en zor durumumuzda bile böyle ikna eden böyle yola getirmeye çalışan hep biz oluyoruz ne yazıkki

aynı şeyleri ben de yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum canım..keşke daha fazla bişeyler yazabilsem..ben bir dönem kızkardeşlerinden bile kıskanır oluyordum.geçti mi ...? hayır.bu onun benimle olan iletişimine bağlı.eğer biz iyi olursak kimseyi kıskanmam.ama biz kavgalıysak eşimin yanında olan,ona dokunan herkese gıcığımdır...