Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
peperutka
Elmas Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5835
|
Gönderim Zamanı: 10 Mar 2011 Saat 14:15 |
Ayşegül Yazdı:
maşallah zeynep sizin de ne kadar çok komik anınız varmış her gün bir tane ekliyorsun buraya  |
Saol canım biz komik ikiliyiz sorma keşke hep gülsek
|
 Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
 |
peperutka
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2011 Saat 14:56 |
1 nisanda nıkah yapmıstık 1 yıl olcak alın sıze başka bı komedı şaka gıbı
|
 Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
 |
mine
Altın Üye
Puanlar: 3367
|
Gönderim Zamanı: 09 Nis 2011 Saat 00:26 |
komik değil daha çok sitemli hatıra olacak ya bi kaç saat önce içim kıyıldı peynir ekmek atıştırdım yorulmuşum sonra uzandım eşim sağolsun kalanları götürdü ben ne bilim götürmüşken dedim dolaba koymuştur nasıl olsa peyniri filan
az önce de mutfağa gitmiş yanıma geldi ama nasıl kızıyor söyleniyor peyniri niye dolaba koymadın bozulacak diye sen kaldırırken koymuşsundur diye düşündüm dedim uzatmadım
sonra ben gittim mutfağa baktım hala peynir dışarıda be adam bana söyleneceğine koysana ne var dolaba mutfaktasın nasıl olsa bu kadar zor mu alıp bir tabak peyniri dolaba koymak
|
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
 |
peperutka
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Nis 2011 Saat 21:34 |
Hayırsız baba ortak arkadastan örenmıs bu gun kontrole gıdıcemı msj cekmıs bana
12 hazıran haa hımm secım cocugu butun oylar Egeye ...  ne demekse hey allam
|
|
 |
Ayşegül
Moderatör
Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))
Puanlar: 5248
|
Gönderim Zamanı: 18 Nis 2011 Saat 22:36 |
peperutka Yazdı:
12 hazıran haa hımm secım cocugu butun oylar Egeye ...  ne demekse hey allam |
zeynep bence şu ortak arkadaşlarınlada bilgi alışverişini biraz azaltmanda fayda var derim hatta hiç bir şekilde ne kendin ne de bebek hakkında bilgi verme... bebeğin kontrolünü söyleyen ortak arkadaş mahkeme ile alaklı daha önemli bilgileride sızdırabilir bence dikkat et kimseye bişey söyleme 
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16089
|
Gönderim Zamanı: 18 Nis 2011 Saat 23:04 |
Ayşegül Yazdı:
peperutka Yazdı:
zeynep bence şu ortak arkadaşlarınlada bilgi alışverişini biraz azaltmanda fayda var derim hatta hiç bir şekilde ne kendin ne de bebek hakkında bilgi verme... bebeğin kontrolünü söyleyen ortak arkadaş mahkeme ile alaklı daha önemli bilgileride sızdırabilir bence dikkat et kimseye bişey söyleme  |
Aynen bende Ayşegül'e katılıyorum canım, hatta mümkünse bu konuda, kibarca arkadaşlarına da ricada bulun ..
|
|
 |
peperutka
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Nis 2011 Saat 23:05 |
Ayşegül Yazdı:
peperutka Yazdı:
zeynep bence şu ortak arkadaşlarınlada bilgi alışverişini biraz azaltmanda fayda var derim hatta hiç bir şekilde ne kendin ne de bebek hakkında bilgi verme... bebeğin kontrolünü söyleyen ortak arkadaş mahkeme ile alaklı daha önemli bilgileride sızdırabilir bence dikkat et kimseye bişey söyleme  |
haklısın canm saol
|
|
 |
peperutka
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Nis 2011 Saat 23:14 |
fatoş Yazdı:
Ayşegül Yazdı:
peperutka Yazdı:
Aynen bende Ayşegül'e katılıyorum canım, hatta mümkünse bu konuda, kibarca arkadaşlarına da ricada bulun .. |
teşekkürler
|
|
 |