Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ev tozu akarları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ev tozu akarları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gulcantrn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gulcantrn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ev tozu akarları
    Gönderim Zamanı: 23 Mar 2022 Saat 00:16
Oğlum 5 yaşına girdi sizi çok geç buldum, geniz eti bademcik ameliyatı oldu çok üzgünüm ve pişmanım zamanı geri alabilsem, devam eden şikayetler sonucu şimdi alerji teşhisiyle boğuşuyoruz levmont çiğ. tableti için rapor çıkardı alerji doktoru ilaca mahkum edilip sonuç alamamaktan yoruldum, kan testi şu şekilde 
D2. D Farinae  18.5  çok yüksek
D1. D Pteronyssinus  28.7 çok yüksek

Uzun zamandır böyle yüksek sonuç görmedik diye korkuttular, evde halı perde hepsini kaldırdım ,tableti 6 aydır kullanıyor,hala öksürük geniz akıntısı yaşayabiliyoruz, anasınıfında halı var oradan da çocuğu almayı düşünüyorum çaresiz kaldım
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119965
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2022 Saat 03:45
BU sahtekar doktorlara gittiginiz surece, daha cok ugrasirsiniz. 
Ne yani? sizin cocuk 5 seneden beri hic mi Grip gecirmedi??
Grip ile ilgili yazilarimi okuyun, zaten epey bir dolandirilmissiniz!
Yukarı Dön
Gulcantrn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gulcantrn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2022 Saat 10:32
Öksürük tavsiyelerinizi uygulamaya başladık hocam, bu sonuçlara göre gerçekten büyük bir sorun yok değilmi? Özel hastanede aynı devlette, ya zespira levmont, üzerine geçmezse nebulde ventolin cortair verin diyorlar. Allerjik astım diyorlar bu sonuca ama bizim nefes problemimiz yok, herşey normal klasik öksürük ve grip diyebilir miyiz çocuğu rahat bırakmak istiyorum artık 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119965
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2022 Saat 18:33
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi OKUYUN. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.