Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - evet o 24 saat öncesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuevet o 24 saat öncesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 9>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9194
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2007 Saat 21:43
ayyduru koptum kız . konsantrasyonunu bozmamak için ha nasılda düşünebildin o anda bunuLOLLOLLOLLOLLOL
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
duru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Yiğit ve Efe'nin Annesi"

Puanlar: 2226
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 00:10
napayım ya korktum yamuk falan dikerse diyeLOL ama o dikişler bitmek bilmedi doğumhaneye 05:10dagirdim 06:35te çıktım sezeryan olsam daha erken çıkardımLOL

Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 10021
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 14:13
Orjinalini yazan: irme irme Yazdı:

İfakatçim bende hep normal doğum istedim ve zaten  sancılarım başladı,5 dk. bire düşünce hastaneye gittik,Epidural normal doğum yapıcaktım ve o sancıları bende çektim,epiduralim takıldı tam normal doğum yapıcaktım ama kızım o esnada kakasını yapmış, bide zorlandığı için kordon dolanmış boynuna,2 sefer kalp atışları çok yavaşladı,öyle olunca acil sezaryana girdim,anlıcağın boşu boşuna 8 saat sancı çektim Confused Aezaryanım çok kolaydı,bende senin gibi hemen ayaklandım ve hiç ağrım falan olmadı..
geçmiş olsun ya benimde en korktuğum durum krdon dolanmasıydı Allah kimsenin başına vermesin
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 13:05
arkadaşlar kordon dolanması sadece son andamı oluyo bunu birkaç yerden bende duydum. bebeğimin hareketleri biraz yavaşlasa hemen aklıma bu geliyo acaba kordonmu dolandı sıkıştımı ya bişey olursa diye içim içimi yiyoUnhappy
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 13:45
Hayalcim bu kadar evhamlı olma rahat ol.  olmaz inşallah Allah ın izniyle bir şey hep aklına kötü şeyleri getirme lütfen
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 14:05
LOLLOLsen çözdün beni ALPELLA...
ben böyle pinpirikliyim işte eşimin gözünde felaket tellalıyımdır. haksızda sayılmaz hani. zaten evhamlıyım bide konu çocuk olunca işi iyice abarttım farkındayım. bi doğsa bende herkeste kurtulacak inşallahLOL
Yukarı Dön
Jasmine Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 14:10
Arkadaşlar
Benim de bebeğimin boynunda 1 aydır kordon var. Dr kordon uzun olduğu için normal doğum yapabileceğimi söylüyor. Herkes kordon dolanması deyince bir irkiliyor ama doktorum çok rahat. Ben de ne yaparım bilmiyorum. Dr a güvenmek lazım galiba.
Bu arada 38. haftanın içindeyiz ve heran doğum yapabilirim.
JASMINE
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 14:14

allah bir avazda kurtarsın jasmine tehlikeli bir şey olsa dr un müdahale ederdi rahat ol canım

hayal evet seni çözdüm ama ben senin kadar ümitli değilim doğurunca da kurtulacaksın gibime gelmiyor bu sefer eyvah kustu boğulur mu ? ağlayınca çok ağlıyor bir şey olur mu? emmeyince neden emmiyor? çok emince yok doymuyor mu acaba diyeceksin gibime geliyor ya hayırlısı nasıl olsa buradayız Wink

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 9>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.