Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - evet o 24 saat öncesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuevet o 24 saat öncesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 9>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
poyraz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 708
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 14:18
İlk doğumunsa bu kadar evham normal canım benimde son ayında hareketleri zayıfladı akşamını bekleyemeden doktora koştum karnıma o zımbırtıyı takıp bebeğin kalp atışını dinledi 10 dakka tık yok kalp çok zayıf hareket yok başımdan aşağı kaynar sular döküldü.sonra çikolata yada şekerli bişeyler ye hemen tekrar bakıcaz dedi bu sefer 20 dakika bağladılar makineye bebeğim oynamaya başladı.Diyeceğim tatlı, bebeği hareketlendirirmiş sende eğer bazen böle hissediyosan bir dene.Allahın izniyle sağlıklı bir bebek,kolay bir doğum yaparsın inşallah. Clown
http://b1.lilypie.com/NgFWp2/.png[/IMG][/URL]
Yukarı Dön
poyraz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 708
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 14:26

hayal evet seni çözdüm ama ben senin kadar ümitli değilim doğurunca da kurtulacaksın gibime gelmiyor bu sefer eyvah kustu boğulur mu ? ağlayınca çok ağlıyor bir şey olur mu? emmeyince neden emmiyor? çok emince yok doymuyor mu acaba diyeceksin gibime geliyor ya hayırlısı nasıl olsa buradayız Wink

[/QUOTE]

Ay inan bende öleydim birgün az emiyo neden emmedi bigün çok emiyo aman acaba doymuyo sütüm azmı geliyo uyur neden bu kadar uyudu uyumadı acaba biyerimi ağrıyo.hatta benim eşim benden beter nefesini duymadığı zaman çocuğu sallayıp duruyo bakalım hareket ediyomu diye Big%20smile ama insan alışıyo be uykusunada yemesinede ağlamasınada.bu sitenin bana çok yardımı oldu herşeyimi paylaşabiliyorum benimle aynı şeyi yaşamış annelerin yazılarını okuyorum bunlar beni çok rahatlatıyo
http://b1.lilypie.com/NgFWp2/.png[/IMG][/URL]
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 15:32
Orjinalini yazan: ALPELLA ALPELLA Yazdı:

allah bir avazda kurtarsın jasmine tehlikeli bir şey olsa dr un müdahale ederdi rahat ol canım

hayal evet seni çözdüm ama ben senin kadar ümitli değilim doğurunca da kurtulacaksın gibime gelmiyor bu sefer eyvah kustu boğulur mu ? ağlayınca çok ağlıyor bir şey olur mu? emmeyince neden emmiyor? çok emince yok doymuyor mu acaba diyeceksin gibime geliyor ya hayırlısı nasıl olsa buradayız Wink

LOLALPELLA harikasın sen yaaa... sanırım sen benden daha iyi tanıdın beni. neyseki sizler varsınız her durumda yardımıma koşup beni bilgilendirecek insanların var olması beni rahatlatıyo. emin ol rahatlıyorumLOL
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 15:34
poyraz sonunda kendim gibi birini buldum bendeLOL valla ben psikolojik destek almayı bile düşünüyodum bu siteye gelmek bana terapi gibi geliyo. Allah bizim gibi pinpiriklilerin özelliklede çevremizdekilerin yardımcısı olsunLOL
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 16:19
LOLLOLLOL
doğuruncada kurtulamayacaksın yazmam gerekiyordu yanlış yazmışım ama ne demek istediğimi anlamışsın güzel

ne demek her zaman yardımcı olabilirim hiç çekinme rahat ol kocanı delirtme Clown
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 16:56
Allahtan kocamda benim gibi değil, o biraz daha galesizdir. zaten öyle olmasa hala evli olmamız imkansız olurdu sanırımLOL
yardımlarınız için çok teşekkür ederim. gerçekten bu sitede hiçbir sorum yanıtsız kalmadı. çok duyarlısınız hepiniz. geç oldu ama sonunda doğru adresi buldumThumbs%20Up
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 17:08
ne demek ne mutlu seni memnum edebildiysem

emine duy duy birde beni beğenmiyon yahu bunda dil çıkartma simgesi yok mu ?
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3367
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2008 Saat 19:23
doğumdan bir gün önce eşimle gezmeye gittik gün boyunca sürekli kasılma gibi bir şeyler hissediyordum bebeğimde hiç hareket etmiyordu sürekli eşime yarın bebek geliyor deyip durdum ama bir yandanda inanamıyordum allah söyletti derler ya 2007 genel seçim tarihi belliği olduğu günden beri benim kızım seçim günü doğacak diye tutturmuştum ne yapıcam doktorum oy kullanmaya gider ne olacak diye kaç ay boyunca kendimi yedim ve korktuğum başıma geldi tam seçim günü sabah saat 9 sıralarında suyum gelmiş eşimle ben ne olduğunu anlamadık hiç sancım yoktu doğum yapacağım hastaneye gittik tam beklediğim gibi doktorum oy kullanmaya memleketine gitmiş ordan başka bir hastaneye gittik acaba doğuma benim gibi metroyla giden varmıdırLOL 4 cm açılma olmuş hala sancım yoktu hastanede o gün çok kalabalıktı herkes feryat figan sancı çekiyordu bende tık yok nasıl gıcık olmuşlardır ama 9 cm oldu yine sancı yok en sonunda suni sancı verdiler bir iki kere ayağa kaldırıp ıkındırdılar
hemen doğumhaneye aldılar  bebişimi yanıbaşıma koyuverdiler çok kolay bir doğum oldu ağrısız sancısız yanlız banada kesik atmışlar dikiş çok uzun sürdü çok acıyordu bende elimi ısırdım acıdan durunun dediği gibi bir terslik olmasın diye hiç sesimi çıkaramadım doğumum böyle kolaydı ama dikişlerimin acısını üç ay çektim kuzum için değdi doğrusu
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 9>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.