Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Evliliğinizi Nasıl Renklendirebilirsiniz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Evliliğinizi Nasıl Renklendirebilirsiniz?

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
taylan1521 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 30 Ara 2020
Konum: istanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı taylan1521 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Evliliğinizi Nasıl Renklendirebilirsiniz?
    Gönderim Zamanı: 30 Ara 2020 Saat 15:16
Eminim bir çok insan aynı soruyu kendine yada arkadaşına soruyordur. Öncelikle belirtmem gerekir ki evliliğinizi canlandırmanın en iyi ve en kestirme yolu eşinizle sürekli diyalog halinde olmanızdır. Bu sayede iyi bir iletişim dili kullanılırsa  çok iyi sonuçlar elde edillebelir.
Eğer yeni evliyseniz aslında yapacağınız bir çok şey var. Mesela iyi bir tatile çıkmak her zaman iyi gelebilir. bu sayede farklı ortamlarda seks hayatınızda renklenecektir. Bunun dışında ise kesinlikle seks oyuncakları denemenizi tavsiye edebilirim. 

Bu konuda bir çok oyuncak bulunmaktadır. Mesela fetiş ürünleri tercih edebilirsiniz. Bu oyuncaklarla bir çok fanteziyi gerçekleştirebilirsiniz. Kırbaç, Kelepçe, pozisyon setleri, ağız topları gibi bir çok farklı ürün deneyebilirsiniz. Bununla beraber titreşimli penis halkası, dildo, vibratör, hata strap-on bile kullanılabilir.
Uzun yıllar evli çifteler içinde aslında durum aynı fakat özelikle çok uzun yıllar evli olan çiftlerin daha farklı ihtiyaçları olabilir. Mesela bayanlar daha büyük bir penis isteyebilir. 

Bunun için yapmanız gereken büyük bir dildo  olabilir. yada orgazm sorunu yaşayanlar içim kiltrois uyarıcılı vibratörler tercih edilebilir. Bu durumda kadınların en çok tercih ettikleri ürünler: vibratörler, dildolar,orgazm topları,şişme erkek manken gibi bir çok seks oyuncağı tercih edebilirler.
Ayrıca anal seks yapmak isteyenler için titreşimli anal vibratör gibi seks oyuncakları tercih edilebilir.

unutmayalım seks hayatınızı renklendirmek sizin elinizde yapacağınız sihirli dokunuşlar sayesinde seks hayatınızı renklendirebilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.