Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
begumfunda
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3968
|
Konu: evlilik /yasina göre erkek ve kadin Gönderim Zamanı: 13 Eki 2009 Saat 00:03 |
Melih Cevdet'e sormuşlar 'evlilik nedir' diye.Eskiden demiş, kız tarafının ve oğlan tarafının ailesi biraraya gelir, yeni çiftin kuracağı yuva için beraber hazırlık yapılır, beraberce yeni ev düzülürdü. Tabi o zamanlar evler genelde bahçe içinde müstakil evlerdi. O yüzden buna 'evlenmek' denirdi. Şimdi ise yeni evliler apartman dairelerinde yani katlarda oturuyorlar, bu yüzden artık evlilik 'katlanmaktır' demiş.' EVLİLİK 1- Bir adam gazeteye ilan vermiş: ''Eş arıyorum''. Ertesi gün yüzlerce mektup almış. Hepsi aynı şeyi söylüyormuş. ''Benimkini alabilirsin.'' 2- Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz. ''Ya arabası yenidir ya da karısı!..'' 3- Bir genç babasına sorar; ''Baba evlenmek kaça mal olur?'' Baba cevap verir: ''Bilmiyorum oğlum, ben hálá ödüyorum.'' 4- Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye benzer. İstediğin yemeği sipariş edersin, sonra yanındakinin istediği yemeği görüp ''Keşke onu isteseydim'' dersin. 5- Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler, ikinci yılında kadın konuşur adam dinler, üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler. 6- Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır: ''Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım.'' Adam cevap verir: ''Evet aşıktım, fark edemedim.'' 7- Bir davette bir kadın arkadaşına sorar; ''Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?'' Diğer hanım cevap verir; ''Evet yanlış adamla evliyim de ondan.''
*20 yaşında erkek FİAT gibidir. Küçük ama hızlı. *20-30 yaş arasında PORSHE gibidir. Hızlı ve konforlu.*30-40 arası erkek VOLVO gibidir. Biraz sıkıcı ama teknik olarak mükemmel.*40-50 arası erkek OPEL gibidir. Yapabileceğinden fazlasını vaat eder.*50-60 arasında ise eski bir FORD gibidir. Harekete geçirmek için karbüratöre biraz alkol koymak gerekir.
YAŞINA GÖRE KADIN *15-25 arasında kadın AFRİKA gibidir. Yarı keşfedilmiş, yarı bakir.*25-35 arasında AMERİKA gibidir. Tamamı keşfedilmiş ve bilimsel olarak mükemmel.*35-45 yaşları arasında HİNDİSTAN ve JAPONYA gibidir. Çok ateşli, bilge ve güzel.*45-55 arasında FRANSA gibidir. Savaştan hasarlı çıkmış ama hala çekici.*55-60 arasında kadın ALMANYA gibidir. Savaşı kaybetmiştir ama umutları vardır.*60-70 arasında kadın RUSYA gibidir. Geniş, sakin ama kimsenin gitmediği.*70’inden sonra kadın TÜRKİYE gibidir. Şanlı bir geçmiş ama gelecek yok.
Düzenleyen begumfunda - 13 Eki 2009 Saat 00:05
|
|
 |
begumfunda
Altın Üye
Puanlar: 3968
|
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2009 Saat 00:06 |
evlilik yazisini bizim sitedede okumustum ve begenmistim
bu mail bana böylece gelince bölmek istemedim  
|
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2009 Saat 10:41 |
|
|
 |
*naz*
Altın Üye
Puanlar: 4271
|
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2009 Saat 11:21 |
*70’inden sonra kadın TÜRKİYE gibidir. Şanlı bir geçmiş ama gelecek yok. çok doğru...
|
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
|
 |
SELİN2
Altın Üye
Puanlar: 3958
|
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2009 Saat 11:55 |
|
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2009 Saat 12:27 |
|
 |
dtuncer
Üye
Puanlar: 83
|
Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 23:08 |
|
 |
demet
Altın Üye
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ
Puanlar: 2092
|
Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 01:01 |
25-35 arasında AMERİKA gibidir. Tamamı keşfedilmiş ve bilimsel olarak mükemmel.
*30-40 arası erkek VOLVO gibidir. Biraz sıkıcı ama teknik olarak mükemmel
vay be bize bakın MASALLAH
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
 |