Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - EVLILIKTE KADININ ALDATMASI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuEVLILIKTE KADININ ALDATMASI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2008 Saat 11:55
bana da kadının aldatması şartlar ne olursa olsun etik gelmiyor Wink asla yapmazdım diyorum herşeyden önce3 kendi irademe güvenmemden ve kendime olan saygımdan ötürü Wink en kötü ihtimal bilgenin yaptığını yapardım ..............
Yukarı Dön
sgurbet Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 279
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2008 Saat 00:21
aldatmak ne erkege nede kadina yakisir
ama buda bi gercek ki erkek sonucta kadinla aldatiyo
aldatan kadin olsun erkek olsun sadece kendini aldatiyordur bence
benim basima böyle bisey gelse (allahim göstermesin) ayrilmayi tercih ederim
Yukarı Dön
rabia narin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1063
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2008 Saat 23:27
maalesef erkeğin aldatması o kadar normal karşılanıyorki..''erkektir yapar''derler...yok öyle bişiy...kadının gözü açıldı artık hele birde maddi bağımsızlığı varsa birçoğu affetmiyor böyle birşeyi....o yüzden bizim bankada o kadar çok dul insan varki özellikle bayan..paraları var çekmiyor kocalarını yada tahammül güçleri azalıoyr sanırım..o kadar basitleşmişki herşey ne yazıkki:(((
eşim beni aldattı diye benim de onu aldatma gibi bi durumum söz konusu olamaz çünkü ben çocuğuma karşıda sorumluyum...kendime yakıştıramam öyle bişeyi...hataya hatayla cevap vermek olur... eeee o zaman ne anlamı kaldı kocanın yaptığı yanlışın dimi??
Allah doğru yoldan şaşırtmasın kimseyiWink

o ğ l u m   o l m a d a n   a s l a . . .
Yukarı Dön
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1411
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2008 Saat 13:46
aldatmak ne kadına ne de erkeğe yakışıyor bence dünyadaki en onursuz şey aldatmak .......
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2008 Saat 16:01
aldatmak kadına hıc bı zaman yakıştırılmamıstır belkı anne oldugu için yada namus gözüyle bakıldıgımız ıcın.kadın aldattıgında taşlanır erkek aldattıgında zina deyıp gecılır hatta abartanlar erkektır yapar onun nefsi oyle yaratılmış derler.toplum hala bu görüşte eşinden ayrılan kadına bıle ıyı bakılmazken akside düşünülemez zaten.aldatmak erkeklerde cogunlukla cinsellık konusunda olur ama kadın aldatıyorsa durum daha vahımdır bence cunku kadın duygusal olarak aldatır ve sonundada eşinden boşanır.ama erkek bunu yapmaz.tabıkı aldatmanın her ceşidine karsıyım din dil ırk kadın erkek ayrımı olmadan.inşallahda yasamam boyle bısey.eger eşimin aldattıgını gorursem ogrenırsemde yapacagım tek sey hıc bırsey soylemeden terketmek olur.bazen susmak en guzel cevaptır daha yıkıcı olur.ondan ısteyecegım tek seyde cocugumu benden ayırmaması olur.(tabı rabbım yasatmasın boyle bırseye hıc kımseye)
Yukarı Dön
AYŞEGÜL- Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 11:11

Herşeyden önce insanın kendine saygısı olması gerekir...Ne kadın nede erkek ihanet aldatma hiç hoş bir durum değil.....

OĞULLARIM NERDE BEN ORDA.....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.