Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - EVLİLİKTE KAVGANIN NEDENLERİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuEVLİLİKTE KAVGANIN NEDENLERİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
buse Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 44
Mesajın Direkt Linki Konu: EVLİLİKTE KAVGANIN NEDENLERİ
    Gönderim Zamanı: 11 Kas 2009 Saat 17:23
eşinizle hangi sebeblerden dolayı kavga edersiniz.ben eşimle çok mutluyum ama bazen nedenini anlamdığım ya biz neden bu hale geldik diyebilceğim kadar hatta niçin kavga ettiğimi bile hatırlamaycak kadar küçük şeylerden kavga ediyoruz ama birbirimi,zi çok seviyoruz acaba çok sevmekten kaynaklanıyo olabilrmi bazen en küçük lafı bile kıryo acaba sorun bendemi ondamı anlayanıyorum
hayat sevdiklerinle güzel
Yukarı Dön
Esra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3989
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2009 Saat 18:46
en çok çocuklar yüzünden ederiz..bizde senin anan benim babam muhabbeti yoktur...
BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!
Yukarı Dön
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 4018
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2009 Saat 22:01
ben bazen gerçekten naz ve kapris olayını abarttığımı düşünüyorum. çok şükürki benimki sabırlıLOLLOLLOL
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2009 Saat 22:16
önceden kavga degılde cok tartısırkdık esımle baskalrı yuzunden baktım o tartısdıgımız konu sahıbı ınsanlar rahat rahat uyurken ben esımle kı.larımız dönup uyurduk.böle olmayacak dedık ve kımseyı takmadan hayatımıza yön verdık.sımdı bazen cocuklardan dolayı tartısırız.bırde yenı evlı ıken yapılan hareketler davranıslar bız bayanlar tarafından her daım beklendıgı ıcın erkelerde kendını bır muddet sonra saldıgı ıcın..evlılıgın ayarı bozuluyor....yanı bıraz fedakar bıraz nazlı bırazda ben degılde  bız demek lazım galıba....LOL
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
buse Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2009 Saat 10:37
bizdede anam babam kavgası yoktur onun annesi kendi annem gibi görüyorum annecim diyorum çok seviyorum çok iyi anneside babasıda benim annem ve babamda onun için öyle çevreyle pek bi sorunumuzda yok galiba biraz alınganlık yapıyoruz yada yapıyorum en basit bi lafı yada harekti mesela niye bunu böyle yapmadın yada küçük bi ilgisizliği kavgaya neden olabilyo tabi bu herzaman değil ama böyle küçük şeyler çok büyük kavgaya neden oluyo dargınlıklar evi terktmeler felan
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2009 Saat 10:47
busecim maşallah size 41 kere.eşlerin aileleriyle genelde sorunlar yaşanır ama sizin ne güzel böyle bir sıkıntınız yok.hekes muhakkak sorun yaşar.biz yaşamıyoruz diyenede asla inanmam.basit sebeplerden dolayıda çıkabiliyor sorun.kavganın birçok nedeni var.specifik şudur budur diyemeyiz.ama önemli olan çıkan kavgayı kavga demeyelim buna tartışmayı büyütmemek önemlisi malesef ben ve eşim eskiden bugüne nazaran çok büyük kavgalar,sorunlar yaşadık.şimdi biribirimizi yeni yeni idare ediyoruz.sorunları büyütmeden halledebiliyoruz artık.ama araya aileler girdimi ciddi problemler yaşanıyor.kendimden örnek vereyim ben eşimle sorun yaşadığım zaman eşimin ailesi bizde sorunlarınızı bilelim dediler.AngryAngryyani benim ve kocam arasında yaşanan sorunları bilmek istediler.eee sonunda noldu benim kocamla aram iyi ama ailesiyle araya soğukluk girdi.önemli olan kavgayı büyütmemek biz geç öğrendikPig
Yukarı Dön
buse Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2009 Saat 11:10
evet büyütmemek en iyisi ama dedim ya elinde olmadan bianda olveriyo galiba bizimde biraz tecrübeye ihtiyacımız varSmile haa ama biz asla aramızda olanları kimseye anlatmayız ailemiz bizi belkide hiç kavga etmiyo bilyodur onların yanında birmirimizi asla kırmayız inşallh da hep böle olur kendi dilimle nazar değdirmeyimde
Yukarı Dön
ebuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 22
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2010 Saat 00:02

Crybiz kadınlar kaprisli bir okdar nazlı oluyoruz sanırım ,en ufak hareketleri bizleri tahammül edemiycek duruma getiriyor o anki siniriz kırıyoruz yıkıyoruz,ama düşündüğümüzde bakıyoruzki keşke keşke diyoruz pişman oluyoruz ,

BRN
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.