|
Faranjit teşhisi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Zerrinkb
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Ara 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Faranjit teşhisiGönderim Zamanı: 04 Eki 2019 Saat 14:50 |
|
Hocam merhabalar oğlumun dün geceden beri ateşi 39 civarı, başka hiçbir sorunu yok, kuzeni hastaydı crp si 23 çıkmış ondan bulaşmış muhtemelen, şimdi doktora geldik crp 13,2 WBC 5,7 Lenfosit1,7. Strep A negatif çıktı: ceftinex 125 mg 5 ml oral susp, aferin ped.surup, apireks 100 mg/5 ml 100 ml pediatrik susp, paranox 120/15 mg 10 supp verdi, eskiden çok bronşiolit atakları geçirirdi hava makinası pulmikort. Entolin ile nefes alırdı çok uğraştık vitaminler beslenme düzeni desteklerle tam bağışıklığı bukadar kuvvetlenmişken antibiyotik tedavisi çok canımı sıktı siz ne düşünüyorsunuz bu konuda gereklimi başka bir yöntem önerirmisiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Eki 2019 Saat 03:35 |
|
Hic mi yazilarimi okumadiniz??? 1- CRP ile ugrasmiyoruz. Turkiye'nin SALAK doktorlari CRP nin kac tipi oldugunu ve nerede hangisinin kullanildigindan haberleri yoktur. 2- WBC: 17'nin altina Antibiyotik verilmez. Hele,hele WBC:5,7 gibi cok dusuk olmasi hastaligin VIRAL oldugunu gosterir.. 3- O SALAK doktora soyleyin; Aferin160mg, ParaNox fitil 120mg Parasetamol ihtiva eder. Eger, o SALAGA kanip da Aferin ve ParaNox120 fitili beraber kullanirsaniz, Parasetamol zehirlenmesi olusur ve karaciger harabiyeti baslar. BU OKUZ: Aferin'de 160 mg Parsetamol oldugunu bilmiyormu?? 4- Bronsiolit; 2 yasindan buyuklerde OLMAZ.. HOS yasini yazmak zahmetine katlanmadiginiz icin, bu durum ne kadar dogru bilemem.. |
|
![]() |
|
Zerrinkb
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Ara 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Eki 2019 Saat 12:59 |
|
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için , hiçbir ilacı kullanmadım sadece çok ateş olduğunda ibufen verdim calpolle dönüşümlü, bekliyorum şuan seside kısıldı hırıltısı başladı, çoklu gıda alerjisi var buğday ve tüm tahıl grubu,yumurta, kuruyemişler, hastalandığında nefesi sıkışıyor öksürük balgamve hemen ciğerlere iniyor bronşiolit yada astım başlangıcı diyorlar. Bu arada 4 yaşında, sonradan farkettim yazmadığımı kusura bakmayın, zaten buradaki çocuk doktorlarına güvenim kalmadığı için verdikleri ilaçları kullanmıyorum, yazılarınızı okuyacağım bulup, daha önce orta kulak iltihabında sayenizde illadinle atlatmıştı teşekkürler tekrar
Düzenleyen Zerrinkb - 05 Eki 2019 Saat 14:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Eki 2019 Saat 19:15 |
|
Ates dusuruculeri SAKIN ahmak Turk doktorlarina kanip da; "donusumlu" vermeyin.. Ates ile ilgili yazilarimi okuyun. Ates vucudun en onemli savunma mekanizmasidir. Ates olmadan bagisiklik sistemi calismaz..Iste bu yuzden, hem o salakca "donusumlu" ates dusuruculeri verirler, ondan sonra da; "Bagisikligi dusuk" diye salak-salak ahkam keserler.. O "allerji" sacmaligina da SAKIN inanmayin. Basiniza gelenlerin tamami o sarlatan doktorlarin verdigi ilaclar yuzunden...... "Sahtekarligin 3 safhasi' yazilarimi mutlaka oluyun. Basiniza gelenleri daha iyi anlayacaksiniz ve bunlarin ne kadar ahlaksiz sahtekarlar olduklarini goreceksiniz. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|