|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
karacayeda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacayeda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Tem 2014 Saat 00:12 |
mrb doktor bey kızım 13 aylık 1 haftadır süren iştahsızlık ve huy değişikliği vardı köpek dişleri kabarmış biz ondan sanmıştık dün gece çokhuzursuzdu uyuyamadı bugünde ateş, 39.5 a yükseldi ateş düşürücü verdim ve doktora götürdük kulaklarına boğazına baktı sırtını filan dinledi boğazlarında sorun var faranjite benziyor dedi suprax verdi günde 2 kez yarım ölçek ateş düşürücü fitil verdi. bogazına bende baktım hakkaten sarkmış gibi kötü bi görüntüsü var dili beyaz sizce doğru teşhis mi kullanalımmı ilacı
|
|
![]() |
|
karacayeda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacayeda
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam cvp bekliyorum atlamayın lütfen ilacları kullanayımmı bugun ateşi tavan yaptı 40.5 oldu hatta koltuk altını ateş ölçer ölçmedi o kadar artmış ki elim ayağıma dolandı lütfen bi cvp
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119088 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cevap beklerken, biraz okusa idiniz, malumatiniz olurdu.
1- Ilk 1 sene icinde, bebeklerde, anneden gecen bagisiklik maddeleri cocugu korur. Bu sebeple, antibiyotik gereken durumlar, son derecede nadirdir. 2- Verdiginiz antibiyotige ragmen, ates dusmeyecek. Zira Virusler, antibiyotiklere duyarli degillerdir. 3- Boyle yuksek ates, bu yasta; "6.Hastalik" belirtisi olabilir. Eger, hala burnunda akinti ve oksuruk baslamadi ise, bu 6.Hastaliktir. Akinti ve/veya oksuruk basladi ise; Griptir, her iki durumda da, antibiyotik gerekmez. Makalelerimi, Alt Forum yazilarimi ve guncel mailleri mutlaka okuyun. Daha isin basindasiniz, yoksa hep, kazigi yedikten sonra mevzuyu ogrenirsiniz.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Tem 2014 Saat 09:43 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacayeda
hocam Allah sizden razı olsun iyi ki varsınız ben anlamıyorum bu adamlar bu okulu boşuna mı okumuşlar ayağına gittik muayene ettirdik size söylediklerimi onada anlattım birde üstüne kendisi muayene ettiği halde faranjit diye gereksiz yere antibiyotik verdi yazıklar olsun bende aptallığıma doymayayım sizden cvp alasıya kullandım sonra hemen kestim hakaten söylediğiniz gibi 6. hastalıkmış ateş bitti döküntüler oluştu onlarda sönmek üzereler. lakin hocam bugun 4 kez sümüksü kaka yaptı ishale benzer artk doktora filan gitmek istemiyorum ishal artarsa ne yapalım sümüksü şekilde acaba mikrobik mi yoksa antibiyotikmi yaptı siz ne derseniz onu uygulayacağım Allah sizden razı olsun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119088 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O kakayi, luzumsuz yere kullandiginiz antibiyotikler yapti.. Cok okumaniz lazim, cok!! Yoksa bu cakallara daha cok yem olursunuz..
SAKIN, hicbir ilac kullanmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Tem 2014 Saat 00:30 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|