|
Festal draje hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Halilo ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2020 Saat 21:38 |
Kadir bey iyi akşamlar, haftaya 7 aylık olacak oğlum 8 kilo 74 cm. Çok ağlıyor sürekli ıh ıh diyor ve düzgün uyumuyor. Yatağa koydultan 20 dk sonra uyanıyor ve başlıyor ağlamaya. Aç olduğunu düşünmüyorum, kaka rengi kovamı iyi. Ek gıdaya başladığımızdan beri daha çok ağlıyor. süt ve yoğurt veriyorum ama 1 çorba kaşığından fazla içmiyor, bazen meyve yiyor. Eski konulArda biraz araştırdım ve festal draje verdim denk mi geldi bilmiyorum ama ağlaması azaldı ve uzun uyudu. Alttan Gaz çıkardı sürekli ve normalde zorlanarak kaka yapar çok rahat yaptı kakasını. Bütün bunlar festal ile ilgilimi? Birde içinde domuz maddesi var, alternatif varsa tercihimiz alternatifi kullanmak olur, fakat başka muadili yoksa ve bize gerekliyse tabikide kullanırız. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Domuz eti;YOK!! Saflaştırılmış enzim var..
Şeker Hastalarının kullandığı İnsulın de, domuz barsaklarından çıkarılıyor.. Ama saflaştırıldıgı için sadece İnsulin ihtiva ediyor. Şu müslümanlar, domuz'a karşı gösterdikleri hassasiyetin birazını da Alkol'e gösterseler!! Domuz etinin dahi zorda kalındığında, açlık giderecek kadar yenmesine müsade vardır ama Alkol'ün katresi yasaktır.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Ağu 2020 Saat 08:35 |
|
![]() |
|
Halilo ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam alkolde kullanmıyoruz, yanlış anlaşılma olmuş olabilir, zaten demek istediğim alternatifi yoksa ve kullanmamız gerekliyse kullanacağız elbette. Yoksa asla kullanmam demedim.
Asıl sorum şu bizim festal kullanmamıza gerek varmı? Anlattığım belirtiler ve sorunlar festal ile çözülür mü?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Denemekle anlayabilirsiniz.
Yazdığım cevaplar, sadece soru soran için değildir. Üstünüze alınmayın. Bunlar topluma da mesajdır. |
|
![]() |
|
Hocam merhaba, yeni
Bir konu açmak istemedim. oğlumu doğduğundan beri kontrole götürmedik diye bugun doktora gittik. Sağlık ocağındaki boy kilo bile farklı çıktı. Kilo 7900 boy 71. Doğum kilosu 4 kg boyu 53cm. Hemen ek gıdaya başlamam gerektiğini ve sütten önce ek gıda vermem gerektiğini söyledi.doğumdaki haline göre çok zayıf olduğunu söyledi, birde yüzünün solgun göründüğünü, gözünün beyazının mavi olduğunu söyledi. bu yüzden kan sayımı istedi. Doğumda kan grubu belirlenememişti, kan grubunu öğrenmişlen kan sayımıda yaptırdık HGB 11.5 çıktı kan ilacı verdi fakat sizden bildiğim için kan ilacını kullanmayacağız. 1.Göz içi illa bembeyaz mı olmalı 2.Neden kilo almıyor ? Festale devam etsel festal ile kilo alımı olur mu ? 3.ek gıda olarak süt ve yoğurt veriyorum ama 50ml bile içmiyor, kendi sütümün yettiğine eminim çünkü çok emzirmekten kakası yeşil oluyor ve cıvık. Emmesini bitirdiği halde zorla veriyorum o zorla verdiğimi kusuyor. Ama kendimimi kandırıyorum sütüm yetmiyormu acaba, yetmeseydi kutu sütü kabul ederdi değil mi? Nasıl kilo alır? Ne yapabilirim? Süt dışında başka birşey mi vereyim kilo alması için?
Düzenleyen Halilo - 22 Ağu 2020 Saat 13:00 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- 200 gram eksik var gibi! Bunların hiçbir ölçümüne inanmam.. Başka bir yerde boy ve kikosuna bakabilirmisiniz.
Evde terazi varsa, bebeği kucagınıza alın ve bekeli ve bebeksiz tartılıp, aradaki farka bakın ve bana yazın. Boyunu da, terzi mezürü ile ölçebilirsiniz. 2- Bebeklerde göz cidarı ınce olduğu için, içerinin karanlığı, göz akının mavi görülmesine sebep olur. hiç önemli değildir. 3- Festal deneyin. |
|
![]() |
|
Hocam Cevabınız için teşekkürler, Evimizde bebek terazisi var, hem onunla hem normal tartı ile tarttım 8.100gram çıkıyor. Boyu 73cm. Benim hesabıma göre eksik yok ama 200gr eksik 3.5kg doğanlarla göre değilmidir? Benim oğlum 4 kg doğdu bu yüzden eksik daha fazla değilmidir? Dr yatırarak tartı ayakları terazinin dışında kaldı ben oturtarak tartım sanırım bundan dolayı orda eksik çıktı.Doğum kilosunu baz alarak bu boy-kiloya mama veya kutu sütten başka birşey vermelimiyim? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Söylenenlere boş verin, siz bebeğinizin kakasına bakın, o doktorlardan cok daha sağlıklı bilgi verir.
Anne sününe devam edin ve kakasını gözleyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|