|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra34 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mar 2017 Saat 15:38 |
Hocam benim 19 aylik ogluma çok kaka yapma sindirmeden kakada besin parçacıkları ve mukuslu yapı icinfestal önerdiniz bir kutu kullandık iyi geldi kutu bitince pankreoflat aldım ama aynı etkiyi göstermedi acaba iki ilaç arasında fark var mı tekrar festal e mi döneyim. Bir de hocam benim oğlumda aşırı gaz arada hıçkırık gegirme ve çabuk acıkma gibi belirtiler var reflü olabilir mi.festal in iyi gelmesi de bu sebeple olabilir mi.19 aylik ve 9.600 gram.yiyen de bir cocuk niye böyle acaba.doğum kilosu da 3.700 idi.
|
|
esra
|
|
![]() |
|
esra34 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam pankleoflat granur suda eritip verdim ama festalı havanda ezip vermiştim. Şimdiden teşekkür ederim sabırla her sorumuza cevap verdiğiniz için size minnet borcluyuz
|
|
esra
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Festal kullanin...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neden hocam pankreoflat değil de festal.midede mi bir şeyi var.
|
|
esra
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayir, ilac farkli olabilir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|