|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dadya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kas 2016 Saat 19:28 |
Kadir Bey Merhaba,
Biliyorum bu konuda epey yazdiniz; okudukca kafam karisti 2 yildir okula florur vernik uygulamasi icin kagit ulasiyordu Ben de agizdan tablet ile veremedigim icin onay veriyordum Kizima 2 yil ustuste florur vernik uygulamasi ucretsiz yapildi Sonra herhangi bir yonlendirme yapilmadi Bu yil yine kagit ulasti Ben size sormadan ilerlemek istemedim Ucretsiz bir uygulama sonra gerisinde bir para tuzagi gibi bir durum yasanmadi Ancak bu uygulama faydali mi emin olamadim Biraz on disleri sut disi gibi bembeyaz degil acaba florur dokunuyor mu? Ne yapayim Hocam? Sevgi ve saygilarimla, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sut disleri: sut beyazdir.
Kalici disler: Dis rengindedir... Sakin para isterlerse, onay vermeyin. Ucretsiz yaparlarsa, yaptirin. |
|
![]() |
|
Asyamm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eyl 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bizim eve de typometry (odyometri) testi yapacaklarına dair kağıt geldi, zaten kulak ağrısı akıntısı otit sorunlarımız hep oldu sizinle atlattık, şimdi bu testlere ok verirsem olumsuz çıkarsa kbb lerle uğraş dur, çocuğumun duymasında herhangi birşey yok..
ne yapalım izin verelim mi? sağolun |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Izin vermeyin.. Sizleri adim-adim, ameliyatlara hazirliyorlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|