|
Folat |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kas 2023 Saat 22:28 |
Hocam merhaba size kendim için sorum olacaktı müsaadenizle
42 yaşında bayanım Kan tahlili verdim folat da bakmışlar 3.7 çıkmış sizce takviye almalimiyim son 1 yıldır ağız içimde sürekli aft çıkıyor bundan olabilir mi? Diğer sorum d vitamini değerim 26 çıkmış yani 6 ayda bir ampul d vit alıyorum sanırım içindeki o eser miktar dvit3 u kaçırıyorum 3 senedir 20 li değerlerden yukarı çıkmadı acaba tablet şeklinde olan d vitamini alsam mı sizce? Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turkiye'deki Laboratuvarlara, bilhassa Hastane ici laboratuvarlara cok inanmayin.
1- Hamile kalmayi dusunmuyorsaniz, Folik asit almaniz gerekmez. Sadece sebze/salata bol yiyin. 2- Ampullerle bu kadar oluyorsa, tablet veya damlalarla HIC arayi kapatamazsiniz. Dvit3 ampulu, kirmadan once iyice calkalayin, 6 ayda bir alin, Nisan ayinda tekrar olcturup bana yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|