Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Forum anneleri rica
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuForum anneleri rica

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Glshbgz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 186
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2014 Saat 21:06
Merhaba,
Bu mesajı nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum. Şöyle bir öneride bulunmak istiyorum. Kadir beyin yöntemleri ile hastalıkları atlatanlar buraya yazarsalar diğer annelerde bu yazıları okuyup doğru yolda olduklarını anlayıp kendilerini rahatlatabilirler.

İlk öykü benden; oğlum 15 aylıkken tanıdım Kadir Beyi. Her ay öksürük ateş burun akıntısı şikayeti ile hastaneye gidip ventolin hava ve antibiyotik verilerek eve geliyorduk halbuki alt tarafı gripti. Ben işe gidince oğluma annem bakıyordu ve okula giden yiğenimle beraber büyüdükleri için hastalıklarla erken tanıştığı içindi tüm bunlar. Neden bu kadar hasta oluyor diye int.araştırırken buldum Kadir Beyi ve sabırla tedavilerini uyguladım. Şimdi oğlum 4 yaşında ve 15 aylıktan bu yana ne ant. ne ateş dürücü içirdim. En son çok ateşi yükselipte göğüs kafesi hareketlrnince annemin zoru ile hastaneye gittim ve elimizde bronşitle geri geldik oğlumun bağışıklığı Kadir Bey sayesinde çok iyi çalıştığı için 2 gün sıkıntılı öksürük ateşten sonra onuda atlattık. Annelere tavsiyem sabırlı olun, gerisi zaten gelir...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.