|
Aşı sonrası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
frd ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haz 2021 Saat 13:19 |
Merhaba Doktor Bey. 2 gün önce biontech aşısı oldum.2 yaşındaki kızımı emziriyorum. Aşı olduktan sonra da emzirmeye devam ettim. Antikorlar çocuğa da geçer dedi doktor. Sizce doğru mu yaptım?
Birde 7 yaşında bir kızım daha var. Eğer biontech aşısından sonra sütten antikor geçiyorsa ona da sütümden sağıp içireyim mi? Şimdiden teşekkürler. Düzenleyen frd - 19 Haz 2021 Saat 14:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Haydaaaa! Bir doktorun bu kadar CAHİL olması ancak Türk Tıp Fakültelerinde tahsil ile mümkündür.
Anne de oluşan antikorlar bir tek, anne karnındaki bebeğe kan yolu ile geçerler. Anne sütü ile geçen antikorlar, ancak barsak satıhlarında bağışıklık saglayabilirler. Anne sütündeki antikorlar ASLA sistemik bağışıklık sağlamazlar. Bunlar da, "Sekretuvar IgE" tabiatında maddelerdirler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|