Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ahzer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük
    Gönderim Zamanı: 14 Tem 2013 Saat 00:46
hocam merhaba.daha önceki konularımda da belirtmiştim oğluma 14 aylıkken astım tehşisi koymuşlardı.durumu size anlattığımda bütün ilaçları kesmemizi söylemişltiniz.o günden beri sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda ilerliyoruz.oğlum suan 19 aylık hocam öksürüğümüz hiç kesilmadi azalıyo artıyo ama bi kesilme olmadı.yaza cıkınca biraz daha rahatladık tabi..ama 4 5 gündür geceleri cok sidetli öksürüyo balgamlı balgamsız..bazende kusuyo balgam atıyo hocam yani hiçbir grip arazı yok.sadece öksürük hırıltısıda oluyo tabi..suanda tavsiye edebileceğiniz bişey varmı hocam?yoksa öksürdüğüne sevinmelimiyim hocam..cevremdekiler ilaçlarını kullanmıyorum cocuk düzelmedi diye kızıyolar:(
Yukarı Dön
ahzer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2013 Saat 01:54
hocam bide gece biberonla cok süt içiyo bununda etkisi olabilirmi acaba?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119103
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2013 Saat 10:50
Hiç Astım krizi olmadan, Astım teşhis eden doktorlara Türk doktorları denir... Zaten günümüzde her öksüren çocuk ASTIM, her kusan çocuk REFLÜ  tanılarını muhakkak alır...
Merak etmeyin, çocuğunuz, viral bir enfeksiyon geçiriyor. Benim anlattıklarımı uygulayın. İmkanınız olursa, sokun denize 1 günde düzelir.
Yukarı Dön
ahzer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2013 Saat 03:57
teşkler hocam ..sizi tanıdığımız için cok şanslıyız:)bi tanıdığımızın oğlunada 1 yasındayken asyım tanısı koymuşlar.şimdi cocuk  5 yaşında devamlı hastaneye yatışları kortizonlu ilaçlar iğnelerle bugüne kadar gelmiş.cocuk öksüremiyor hocam ve tıkanıp kalıyo hemen ventolin hava verip solunumu anca düzeltiyolar.öksürdüğü için sevinmelimiyim?diye o yüzden sormuştum.eğer bende kortizon tedavisine devam etseydim böylemi olucaktı?yoksa büyüdükce bu sıkıntılarda mı gelcek başıma?benim oğlum 1 2gün nefes alışverişi kötüleşiyo sonra düzeliyo şükürler olsun.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119103
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Tem 2013 Saat 09:51

Öksürük vücut savunmasıdır. Ama bundan bi-haber olup, illada öksürük kesilsin isteyen ailelere doktorların, "mavi boncuk" dağıtma sevdası yüzünden sonuçlar aynen sizin anlattığınız gibi olmaktadır. Böyle ailelere böyle doktor... Kendi düşen ağlamaz.

Evet, o kortizonlu spreyleri kullansa idiniz aynıları sizin de  başınıza gelecekti..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Tem 2013 Saat 09:53
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.