|
Kaburga |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Bdskrtls
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KaburgaGönderim Zamanı: 15 Eyl 2026 Saat 09:54 |
|
Hocam merhabalar eşim 35 yaş erkek 115kilo 186 boyunda şuan tatildeyiz dün aquaparkta kaydıraklardan kayarken benim dizim sert bi şekilde karnının sağ tarafına tam göğüs altına denk gelecek şekilde vurdum ilk etapta biraz ağrııdı tabi ama sıcağı sıcağına tam net anlaşılmadı sonrasında ağrısı çoğaldı öksürürken eğilirken sanki birşey batıyor hissi var dedi burada hastaneye gittik doktor akciğer röntgeni çekti birşey yok doku zedelenmesi dedi ve ilaç reçete etti sprey krem ve kas gevşetici fakat pek güvenemedik doktora açıkçası eşim iki kere söyledi bidaha bakarmısınız diye baktı ama birşey yok doku zedelenmesi dedi akciğer röntgenini ekliyorum bi bakarmısınız sizde hocam
Birde hocam şuan tatildeyiz hala neye dikkat etmesi gerekiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2026 Saat 10:29 |
|
Yumuşak doku zedelenmesi.
Zaten; kaburga kırığı olsa ne yapılacak ki?? Bir şey yapılamıyor. Röntgen boşuna çekildi. Ağrıyan bölgeye; "Biberiye yağı" sürün. Ağrı oldukca sürün.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Eyl 2026 Saat 10:29 |
|
![]() |
|
Bdskrtls
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: Dün Saat 09:41 |
|
Hocam teşekkür ediyorum çok sağolun eksik olmayın
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|