|
sinüsler ve nazal yıkama |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
yeldabinici
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yeldabinici
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: sinüsler ve nazal yıkamaGönderim Zamanı: 01 Haz 2020 Saat 15:12 |
|
Hocam merhaba; Sinüslerim çok dolu. Nazal yıkama yapıyorum günde 2 defa. İlliadin kullanıyorum bir de. Yine de 1 aydır devam ediyor. Yeşil akıntıya döndü... Hiç başağrım olmadı ama. Gözümde bir enfeksiyon gelişti sanırım, sabahları gözlerim yapışık uyanıyorum, pembe far sürmüş gibi dolaşıyorum ve gün içinde çok kaınıyorlar. Tobrased ve Systane kullanıyorum. Dikkat etmem gereken başka bir husus varsa diye danışmak istedim size. Bir de...nazal yıkamayla ilgili size kızım için sormak istiyorum. 8 yaşında. Ona da çocuk için olan kitlerden almıştım. Serum fizyolojik yerine onu yapıyoruz. Aynı sonucu verir mi? Fikrinizi çok merak ediyorum. Değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Haz 2020 Saat 18:53 |
|
Nasal yikamayi kesin ve bir daha kullanmayin. Yaptigi basinc ile goz-burun arasindaki; "Naso-Lacrimal kanala" sivi ve ifrazati kacirmissiniz!!
Durup dururken basiniza isler acmayin! Ayni sekilde, Oztaki borusuna ifrazati kacmasi ilede Orta Kulak iltihaplarina sebep olursunuz. Sadece; Tobrased goz damlasi kullanin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|