|
Ağız kokusu, aft, arka azi disler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ayyssee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şub 2021 Saat 01:27 |
|
|
||
![]() |
||
ayyssee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dis etlerini rahatlatmasi için ayrıca destinox jel kullanıyorum onun dışında ilac kullanmiyorum, ates varken koku yoktu ama dilinde beyaz tabakaya hic dikkat etmemiştim, dilindeki beyaz tabaka açlıktan da olabilir mi hocam normalde yiyen bi cocuk ama suan hic bisey yemek istemiyor genelde corba ve yogurt veriyorum ama onlari bile yemek istemiyor, kan vermemiz gerekir mi yine de bu durumda wbc değerine baktırmak gerekir mi?
|
||
![]() |
||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Agizda PIS bir koku varsa, dilin tamami PAS tabakasi ile kapli ise Antibiyotik gerekir.
|
||
![]() |
||
|
Goturdum hocam doktora, atesi yoktu dedigim gibi, bademciklerinde ve patlayan azi dislerin orda da aft çıkmış, 1 haftaya gecer su icse yeterli dedi ama ilac yazdı, afradur, ibufen, aklovir( sanirim buydu) 4 5 gune gecer dedi, sizce ne yapmalıyım hocam?
|
||
![]() |
||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hicbir sey kullanmasaniz da gecer.
|
||
![]() |
||
|
Tesekkur ederim hocam, iyiki varsınız 🙌
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|