|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FRK ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 226 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Oca 2015 Saat 22:22 |
Hocam bir arkadasim kizi icin (su an 2,5 yasinda) pisik kremi olarak uzun sure travazol krem kullanmis. Sizin pisik icin tavsiyelerinizi O' na soyledim. Yanlis anlamadiysam bazi kortizonlu kremler icin gelisim geriligi yaptigini soylemistiniz. Bu kremde yapar mi? Yaparsa telafisi var mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120659 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapar... Travazol kremde: Hem; mantar, hem Kortizon ilaci vardir... Belliki doktoru "okuma ozurlu", bari aile acsinda ilacin icini bir OKUSUN...
Telafisi yoktur. Belirli bir zaman suresi icinde; cocuk farzedelim, 5cm buyuyecegine, 3cm buyudu, 2cm eksik buyumenin, geriye donusu yoktur. |
|
![]() |
|
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Benim kizimin poposuda pisik oluyordu devamli kaniyordu hic gecmiyordu bende cok kucukken travazol kullandim hep anca o sekilde geciyordu 10 kutu kullanmisimdir belki simdi okuyunca cok pisman oldum ama kizimin boyuda kilosuda ileride 18 aylik 86 cm 15 kg belki bizim durumumuz istisna bilemiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120659 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
3.5kg fazlasi var. Bu kilonun boyu: 94cm dir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|