Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - inek sütü yerine keçi sütü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Foruminek sütü yerine keçi sütü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esra34 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 33
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: inek sütü yerine keçi sütü
    Gönderim Zamanı: 14 Oca 2017 Saat 21:34
 saygıdeğer hocam ,eski maillerinizi okudum.benim 17 aylık oglum var yemesi cok iyi ama hala çok zayıf. sürekli kötü kokulu kaka yapıyordu ve her beslenmeden sonra.sayısı bazen 4 ya da 5 oluyordu.ben sizin eski maillerinizden yola cıkarak festal başladım.kaka sayımız 3 düştü ama hala kötü kokulu ve cıvıktı.sonra keçi sütü ve keçi yağı 
festale de devam ettim.simdi tum sikayetlerimiz bitti gibi.sadece 2 kez katı kaka yapıyor ve kilo almaya başladı bir haftada.size sorum oglumun ınek sutune mı alejisi var.yada bu durumda simdi ne kadar ilaca devam edeyim ve keçi sutune.
ilginiz alakanız için simdiden teşekkür ederim
esra
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117976
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2017 Saat 05:05
Inek sutu allerjisi degil.. Inek proteinini hazmedememe durumu olabilir.
Festal alirken, az bir parca Inek sutu vererek deneyebilirsiniz, zira bu durum zaman icinde gecebiliyor.
Yukarı Dön
esra34 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2017 Saat 17:20
Teşekkür ederim hocam peki festale ve keçi sütüne ne kadar devam edeyim
esra
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2017 Saat 20:03
Deneyerek, bakacagiz...
Yukarı Dön
Sübner Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sübner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2017 Saat 23:53
Hocam iyi günler.hocam başka bir yerde  konu açmak istemedim benim oğlum da yemesine göre kilo almıyor.tabloya vakınca normal mayısta doğdu.şu an 8.500.tabloya göre normal ama yemesine göre normal değil.günde 3-4 kez kaka yapıyor.esra34le sorunumuz aynı.bendemi festal başlasam bilemedim.başka bir bebek onun yediyini yeseydi obez olurdu.meyvayı falan çok seviyor ve tüketiyor.napayım hocam bir akıl verin.teşekkürler
Hayatı seviyorum
Yukarı Dön
Sübner Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sübner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2017 Saat 00:04
Bu arada hocam 3.300 doğmuştu.ve inek sütünü seviyor ve günde 500-600 mlt tüketiyor.dediğiniz her şeyi uyguluyorum.çocuğun tipimi böyle yoksa bir sorunmu?
Hayatı seviyorum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2017 Saat 06:50
7 aylik desek; 400gram fazlasi var, Festal filan gerekmez. Ayrintilari iyi okuyun.
Yukarı Dön
esra34 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2017 Saat 12:33
Hocam peki laktoz intoleransı veya çölyak olabilir mi.kusura bakmayın vaktinizi alıyorum ama üniversite hastanesine mi götürsem ama orada da çocuğu delik deşik edip bir sürü test yapacaklar diye eşim götürmek istemiyor.

esra
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.