|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
esra34 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2017 Saat 21:34 |
saygıdeğer hocam ,eski maillerinizi okudum.benim 17 aylık oglum var yemesi cok iyi ama hala çok zayıf. sürekli kötü kokulu kaka yapıyordu ve her beslenmeden sonra.sayısı bazen 4 ya da 5 oluyordu.ben sizin eski maillerinizden yola cıkarak festal başladım.kaka sayımız 3 düştü ama hala kötü kokulu ve cıvıktı.sonra keçi sütü ve keçi yağı
festale de devam ettim.simdi tum sikayetlerimiz bitti gibi.sadece 2 kez katı kaka yapıyor ve kilo almaya başladı bir haftada.size sorum oglumun ınek sutune mı alejisi var.yada bu durumda simdi ne kadar ilaca devam edeyim ve keçi sutune. ilginiz alakanız için simdiden teşekkür ederim
|
|
esra
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Inek sutu allerjisi degil.. Inek proteinini hazmedememe durumu olabilir. Festal alirken, az bir parca Inek sutu vererek deneyebilirsiniz, zira bu durum zaman icinde gecebiliyor.
|
|
![]() |
|
esra34 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam peki festale ve keçi sütüne ne kadar devam edeyim
|
|
esra
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyerek, bakacagiz...
|
|
![]() |
|
Sübner ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kas 2016 Konum: Azerbaycan Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
Hocam iyi günler.hocam başka bir yerde konu açmak istemedim benim oğlum da yemesine göre kilo almıyor.tabloya vakınca normal mayısta doğdu.şu an 8.500.tabloya göre normal ama yemesine göre normal değil.günde 3-4 kez kaka yapıyor.esra34le sorunumuz aynı.bendemi festal başlasam bilemedim.başka bir bebek onun yediyini yeseydi obez olurdu.meyvayı falan çok seviyor ve tüketiyor.napayım hocam bir akıl verin.teşekkürler
|
|
Hayatı seviyorum
|
|
![]() |
|
Sübner ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kas 2016 Konum: Azerbaycan Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
Bu arada hocam 3.300 doğmuştu.ve inek sütünü seviyor ve günde 500-600 mlt tüketiyor.dediğiniz her şeyi uyguluyorum.çocuğun tipimi böyle yoksa bir sorunmu?
|
|
Hayatı seviyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
7 aylik desek; 400gram fazlasi var, Festal filan gerekmez. Ayrintilari iyi okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam peki laktoz intoleransı veya çölyak olabilir mi.kusura bakmayın vaktinizi alıyorum ama üniversite hastanesine mi götürsem ama orada da çocuğu delik deşik edip bir sürü test yapacaklar diye eşim götürmek istemiyor.
|
|
esra
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|