|
Bağırsak paraziti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
durutrl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2023 Saat 15:45 |
Hocam oğlum 7 yaşinda 23 kilo 1 senedir aynı kiloda midesi çok hassas.Arada sırada karın ağrısına olunca acaba kil kurdu vs mi var diye şüphe ettim ve eczaneden andazol istedim o yokmuş kontil 250mg verdi aynisi dedi.Hocam şimdi kullanayım mi bunu yoksa Andazol mü alayım size danışmak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Andazol ile Kontil arasinda en ufak bir yakinlik yoktur. Bu aptalin Eczaci oldugundan eminmisiniz??
Alayli "kalfa" olmasin! Kontil: Pirantel Pamoat icerir ve sadece Kil kurtlarina etki eder. Andazol ise: Albendazole ihtiva eder. Genis spektrumlu barsak paraziti ilacidir. Her turlu parazite etki eder. Baska eczanelere bakin. |
|
![]() |
|
durutrl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam teşekkür ederim.Andozol 200mg/10 ml şurup buldum.7 yaşında 23 kg nasıl vermemi önerirsiniz.Etkisi 2.dozdan sonramı başlar kakasını kontrol etmek için soruyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Andazol 200 surup: Bir seferde 2 olcek alin, 2 hafta sonra tekrar alin.
|
|
![]() |
|
Guldenergin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Guldenergin
Şuan antibiyotik kullanıyoruz hocam bağirsakta parazitler dede etkilimi ? Yoksa bizdemi andazol kullanalım 3 yaş 18 kilo
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
HİÇBİR antibiyotik barsak parazitlerine etki etmez.
Biraz eski cevaplarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
Guldenergin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Guldenergin
Yani andazol mu kullanalım 3 yaş 18 kilo kaç gün kaç ml kullanılması lazım......gayta testi vermedik ama sadece gece ağız salyamız var
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|