|
İnfluenza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 179 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2023 Saat 11:00 |
Hocam hayırlı gunler kızım 5 yaşında cuma gunu kuru öksürük basladı cumartesi de devam ettı pazar sabahı ateslı uyandı 40 derecelerde seyretti duş ustunu ınceltme o sekılde pazartesi oldu o gunde indi cıktı hep kendisi basının ağrıdığını döndüğünü ayaklarının ağrıdıgını söyledi inanılmaz bır balgamlı öksürüğü var bugun salı doktora goturmedım hiç.
kreşinden haber geldı 9 kişi sınıfta yok influenza teshısı almıs çoğu onlara hemen enfluvır dıye sanırım anti viral ilac baslanmıs bızım bugun 2.gun atesı yok cıkarsada cpk cıkmıyo sızın daha onceki mesajlarıı okudugumda bu ılac ılk 3 gunde ıse yarıyor demıssınız. 1-ilacı kullanmadan gecırmiş olması herhangi bor sorun yapar mı hocam yanı iyilesmesi uzar mı yada eksiklik olur mu 2-doktora goturmeli miyim 2.gunden sonra ilaç için eğer influenza pozitifse 3-boğazları kızarık acıyo dıyo hocam birde
Düzenleyen MevaAnnesi - 03 Oca 2023 Saat 15:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
|
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 179 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Hocam hıc bırsey kullanmadan 5.gune geldık sadece illadın kullandım agrısı oldukça aman2 gundur öyle kuru bır öksürüğü varkı uyuyamıyor sureklı oksuruyo artık yoruldu ağlıyo durmuyor dıye öksürük doktora cıktım ciğerıni dinlemesi ıcın dinledi bı sıkıntı oldugunu dusunmuyorum dedı ama bogazları ce kulakları kotu dedı her zamaj kı gıbı genız akıntısı varmıs kulak ıcınde KULAKLARI ÇOK DOLU diye bı tabir kullandı cok kotu olmus kulakları acıl antıbıyotık dedı dedım atesı yok gectı ve ılladını kullanınca agrısı gıdıyo bugun 5.gun dü illadın damla ıcın.
1-İlladın ıcın 1 gun ara verip devam edıyorum 5 gun hocam agrısı bitene kadar 2-öksürüğü için ne yapabılırım hocam dogal bır cok sey denedım kesınlıkle durmuyor öyle böyle degıl süreklı durmadan öksürüyor Hocam son olarak ta bugun sabahtan beri kulak ağrım basladı benım de 6 aylık hamıleyım ılladın kullanabilir miyim
Düzenleyen MevaAnnesi - 05 Oca 2023 Saat 20:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Goruyorsunuz degilmi? Nasil da sahtekarlik yapiyorlar!
"kulak ıcınde KULAKLARI ÇOK DOLU diye bı tabir kullandı" Nasil olsa siz goremiyeceksiniz ya, uydur gitsin! Kulakta boyle bir durum olsa, cocuk kulak agrisindan yeri-gogu yikar! sakin bu sahtekar doktorlara inanmayin. Agri olursa, sadeceIliaidin damla yeterlidir. Siz bile, gebeligin her ayinda Iliadin damla kullanabilirsiniz. Iliadin; eriskinler icin damla sekli yok! Spreyini, damlalikli baska bir siseye bosaltip kullanin. Damlatirken, DAIMA sirt ustu yatin ve her bir tarafa damlattiktan sonra basinizi ayni taraf cevirin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Evet hocam sıkıyorum kendı donuyor o tarafa alıstı artık cocuk damlalık almıstım onunla hallediyorum.
Öksürük için ne yapabılırım hocam kuru öksürüğü çok fazla çocuk katılıyor artık buhar verdım uyuması ıcın burnunu acık tutuyorum hırıltısı vs yok Hocam bugun ılladın ıcın bır gunluk ara verıyorum ama kulagı hala agrıyo nasıl idare edebilirim
Düzenleyen MevaAnnesi - 06 Oca 2023 Saat 11:59 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|