|
motivasyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şub 2020 Saat 20:57 |
hocam motivasyona ihtiyacım var
ilk sefer dediklerinizi uyguluyorum pazar gecesi başlayan ateş devam ediyor, 3 farklı dr götürdüm aile dostumuz dr sordum belki vicdanlı davranı diye komsumuz dr sordum sizin dediklerinizi aktardım hepside ilaç ver dedi, wbc miz düşük onlar tutturmus crp oda sizin değerlere göre düşük. 3 gün havale geçmişimizden dolayı dolven verdim ama o süreçte yazılarınızı okudugum için dahada bilinçlendim çarşambadan beri şurupta vermiyorum gündüz iyi akşam ateş cıkıyor gece yarısı düşüyor bende oda cok yıprandı sadece çiş oylece yatıyor bademcikleri şiş beyaz noktalar var kulagı suan agrımıyor agrıgı zaman sogan suyu damlattım geçti hocam dogru yoldayım dimi az kaldı bitiyor dimi 4 senedir akmayan her hastalıkta tıkanan burun inanılmaz akıyor ateş cok uzun sürdü 1 haftayı geçecek yarın ozman ne yapayım hergün bugun son diyorum ama yine cıkıyor ateşi, limonlı bal veremiyorum iyice huysuz mutsuz bi cocuk oldu burunda açamıyorum zaten kendi sümküryor hocam 1 haftayı geçer mi ben ekran görüntüleri ala ala tüm soruları okuyırum zaten gecelerdir ama biraz motive olmaya ihtiyacım var cocuguma işkence yapmıyorum değilmi komsumuz bari ateş düşürüzü ver yazık cocuga diyor eşim zaten antibotipi vermedğime pişman olcaksın daha uzun bi tedavi gerekebilir diye beni iyice endişenlediriyor 😞 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik gereken hastaliklarda bu sekilde burun akintisi olmaz. Zaten WBC dusuklugu de, viral hastaligi isaret ediyor.
Gripal hastaliklar, genellikle 4-5 gun ates yaparlar. Enfeksiyoz Mononukleoz ve Coxsackie viruslari 1 hafta kadar ates yapar. Sabirli olun, bu sekilde bagisiklik calisir ve cocuk ilerde daha az hasta olur. Okumaya devam edin. |
|
![]() |
|
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ateşi 1 haftayı geçti devam ediyor
kaç güne kadar normal siz hep 3/5 gün olabilir bazı virüsler 1 hafta olur demişsin bizim 1 haftayı geçti ne yapalım yeni bi kan sayımı yada bogaz kültür aldırmadık hiç bademcikler beyaz şiş onumu yaptırsak
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Niye okumuyorsunuz???
ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi olursa; antibiyotik gerekir. |
|
![]() |
|
okudum hocam valla okudum
sadece ateşte 9. gün ondan korkumdna eksik bişeymi atladim diye yazdım
|
|
![]() |
|
hocam arama butonuna 10 gün ateş yazıyorum bulamıyorum
normal dimi bir kez daha cvp verin hocam lütfen lütfeeen
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilk sayfada; YAZARLAR kismi var.. Orada benim bolume girin, Oradaki yaziyi okuduktan sonra, "Yazarin diger yazilari" kutusunu tiklayin,
listeyi inceleyin. |
|
![]() |
|
okudum
tekrar tekrar okudum yıllardır sizi okuyan ablama sordım ateşle ugrasma diyor sadece geceleri cıkıyor bir kaç gündür iştah filan zaten gelmedi 10 gün geçti geceleri ateş oluyor 39lara kadar hemde düşükte değil 3-5 gün hadi 1 hafta ateş olur yazılardan anladgım.. ama 10 günü geçince inanın korkmaya başladım sadece😞 uzun süreli ateşler yada içerde ateş yapan virüsler herhangi bi organa zarar verirmi diye Düzenleyen aleynaaa - 25 Şub 2020 Saat 23:57 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|