|
Dewit damla ne kadar süre kullanilmali. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 May 2020 Saat 20:28 |
Kadir Hocam öncelikle Bayramınızı kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim. Hocam kızım 9 yasinda. Ben 2 senedir kızıma dewit ampül vermiyorum. D vitamini eksikliği olup olmadığını bilmiyorum. Corona dan dolayi bu yaz yeterli güneş alamayacağını bildigimden devit damla aldim. Kahvalti esnasinda ekmeğine 6 damla damlatıp veecegim. Simdi siz bana damla ile ugrasmayin diyeceksiniz biliyorum ama ampül dozu ile cok kafa karisik durumlari okuyunca ben damla vermeyi dusunuyorum. Hocam günde kac damla vermeliyim ? Diger bir sorumda damlayi ne kadar süre kullanmaliyim. Ampül senede 1 ama damla ne kadar süre ile kullanilmali. Sadece her kış mi kullanayim öğrenmek istiyorum yardımcı olursaniz cok sevinirim. Teşekkürlerimi iletiyorum saygilarimla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119019 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunde 1000 unite olacak sekilde verin.
|
|
![]() |
|
Asliygt ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, Devit3 Damlada kaç damlası bin ünite oluyor??
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119019 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemem! Her urun farklidir. Kutusunun ustunu okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|