|
Orta kulak iltihabı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nalanalan2 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nalanalan2
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Tem 2019 Saat 22:01 |
Kadir bey merhaba. Sayenizde kızımın ilk kreş yılını sadece 1 kez antibiyotik kullanarak geçirdik. Çok teşekkür ederim
Kızım 4 yaş 4 aylık. 20 kilo. 1,5 aydır ara ara balgamlı öksürüğü oluyor. Kendiliğinden kesiliyor bir şey yapmıyorum. Geçen Cumartesi gecesi birden ateşlendi ve kulağım ağrıyor diye ağlayarak uyandı. Hemen İlliadin damla başladım. İbufen şurup verdim. Kulağına sıcak havlu koydum geceyi öyle atlattık. Sabahında iki kulağında da kir gibi akıntı olmuştu. Tatile gideceğimiz için doktora götürdüm. Agumentin verdi. Bactrim yazdırtamadık. Tatile geldik ateş düşmüştü. Ama havuz deniz uykusuzluk çok yoruldu. Çarşamba gecesi tekrar ateşlendi. Uyku hali sayıklama oldu. Kusma bulantı yoktu. Güneş çarpması endişesiyle tekrar doktora gittik. Doktor orta kulak iltihabı dedi. Zimaks-deloday-sekrol-bricanyl-novalgin şurup verdi. O öksürük neden olmuş bu iltihaba dedi. Klor alerjisi olur havuza az girsin dedi Kadir hocam bactrim yazdırmıyoruz valla isteyince daha beter yazmak istemiyorlar. Agumentin işe yaramaz diyorsunuz zimaks olur mu. Bactrimin muadilleri yok mu. Hani belki denk gelir yazarlar. Yazdıysanız ben gözden kaçırdım sanırım Kulak zarı delinmiş olabilir mi. Siz su kaçmasın diyordunuz havuzda çok su kaçtı ne yapmalıyız. Öksürük için bir şey yapmalı mıyız Daha öncede yazmıştım benim kızım ateşlendiğinde hep 40 derece oluyor. Ve sizden öğrendiğimiz gibi ateşi düşürmüyoruz. Ama tatil yerinde sıcak çarpması mı viral mi kulak mı ayırt edemedik. Vaktinizi aldım çok teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir doktor nasıl bu kadar AHMAK olabilir??
1- Öksürük iltihaba sebep olmaz.. Bu kadar cehalet, ancak Türkiye'de Tıp tahsili ile mümkündür!! Öksürüğü de, iltihaba da; mikroplar sebep olurlar. 2- Bactrim'i kasten yazmazlar, zira "immunomodulatör" ilaç olduğunu ve doğruden etki etmese bile, bağışıklığı uyardığı içic çabuk iyileşeceğini biliyorlar.. Onun yerine, kasten Aug.. veriyor ki, devaml hasta olsun.. Bactrm veremiyorsaniz, hiçbir şey vermeyin. 3- Kulak ağrısı olmadan bir; "Orta Kulak İltihabı" olmaz.. Resmen k.ç.ndan uydurmuş.. 4- Klor allerjisi diye bir şey yoktur.. Klorun ETKİSİ vardır. O da herkesde olmaz. 5- Güneş çarpmasının özel bir tedavisi yoktur. Gölgelik, serin bir yerde istirahat ettirirsiniz, düzelir. Güneş çarpması o anda reaksiyon verir.. Öyle, AKŞAMINA ateşlenme olmaz. Sizi iyi makaraya sarmışlar.. Hadi hayırlısı.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|