Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Doktorun ısrarla mama ver demesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDoktorun ısrarla mama ver demesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
JİNEMFA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 72
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı JİNEMFA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Doktorun ısrarla mama ver demesi
    Gönderim Zamanı: 08 Haz 2017 Saat 13:17
Mrb hocam. Gereksiz sualde bulunmamaya çalışıyorum. Yazılarınızı okuyorum.harikasınız. şöyleki kızımı dr a götürdüm. Gelişimi iyi 4 ay 7 günlük bebek 6500gr ve 65 cm boyu.ben anne sütü veriyorum sadece dr iki kezdir mama ver bakayım içiyormu diye. Bende düşünüyorum ki zaten bir ay sonra ek gıdaya geçicem ne diye mama vereyim ki kilosu gelişimi iyi olan bebeğe neden mama??
Yukarı Dön
JİNEMFA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı JİNEMFA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2017 Saat 13:23
Birde vegaferon diye bir demir ilacı verdi. Kullanmadan size danışmak istiyorum? Buda mı para tuzağı?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118971
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2017 Saat 19:10
SAKIN, bu doktor musveddesinin soyledigi hicbir seye kanmayin..
1- 4 aydan sonra ZATEN mamalara gerek yok, gerektiginde; "kutu sutlerinden" verebilirsiniz...Bu konuda;
Turk cocuk  doktorlarinin sarlatanliklarina kanmayin..
2-  SAKIN Demir ilaci vermeyin, yoksa doktorlardan cikamazsiniz... Bunlarin hepsi TUZAK... 
Demir elementi; mikroplar icin; "buyume hormonu" gibi etki eder ve butun atesli hastalikla cok daha
agir seyreder..  Sadece; Para tuzagi olsa neyse, cocugunuzun sagligi ile oynaniyor.  

Yukarı Dön
JİNEMFA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı JİNEMFA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2017 Saat 07:39
Çok teşekkür ederim hocam. Zaten bi daha mama ver deyince. Vermiyorum kardesim deyip çıktım. Sizin gibi doğal yolları değilde hep ilaç ve uyuştıran şuruplar veriyorlar.sizinle bizzat tanışıp kızımı muayene ettirmek isterdim. Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2017 Saat 18:27
Maalesef; USA, Arizona'dayim.. 
Yukarı Dön
JİNEMFA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı JİNEMFA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2017 Saat 18:50
Türkiyeye gelme ihtimaliniz  yokmu ? Ben yazılarınızı takip ediyorum hocam. Gerçekten çok doğal ve sağlıklı
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2017 Saat 19:37
Sadece gezmek icin 1 aylik filan geliyorum.. 
Bu sene; 10 Eylul de gelme ihtimalimiz var. 
Yukarı Dön
JİNEMFA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı JİNEMFA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2017 Saat 22:02
Hmmm ne hoş.. sizin fikirleriniz ve makalelerinizle tanıştığım için çok memnunun. Sizin gibi hocalar hiç uok buralarda. Saygılarımı sunarım.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.