|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pabanoz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Oca 2015 Saat 23:12 |
Merhaba Hocam,
Geçen Salı'dan beri yoğun öksürükle başlayan ateş (39), burun tıkanıklığı nedeniyle bugün 5 yaşındaki kızımızı eşim doktora götürdü. Dr. bronşit teşhisi koymuş, macrol, sudafed, ventolin, otrivin ilaçlarını yazmış. Röntgen istemiş. Filmi görmeden reçeteyi vermiş yollamış. Çok öksürüyor, ateşi 37.2 şu anda ama çıkacak gibi. Antibiyotiği içiremedim. Ne yapmalıyız? Saygılarımla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN....O sarlatanin ne dedigine inanin, nede verdigi ilaclari kullanin... Cocuk Grip geciriyor, sadece benim Grip icin anlattiklarimi kullanin...
SAHTEKARLIGIN 1. SAFHASI: Macrol,Sudafed, Ventolin verilir, 3-4 gun ilaclarin etkisi ile oksuruk/akinti kesilir, ama oksuremedigi icin; hastalik cigerlere iner, hiriltilar baslar. SAHTEKARLIGIN 2.SAFHASI: Doktor da zaten sizi beklemektedir, hemen, ayni tedaviye;Pulmicort , Nasonex veya Flixotide spreylerden birini ilave ederek sizi gonderir.. Bu spreyler KORTIZON olup, vucudun Grip viruslerine olan tepkilerini bastirirlar, "sahte bir iyilik hali" gene olusur, siz cocuk iyilesiyor zannedersiniz. Spreyi kesersiniz. SAHTEKARLIGIN 3. SAFHASI: Vucut, kortizon baskisi kalkinca durumun vahametini anlar, akciger dokusuna bile islemis olan virusleri atabilmek icin, anormal oksuruk ve ifrazat salgisi yapar. Cocuk morarir, nefes alamayacak hale gelir. Gecenin bir yarisi Ambulanslarla Hastanelere gidilir, orada, "Hava alirsiniz".. Okuyun; bu sahtekarligin aynen bu safhalarda nasil uygulandigini gorun.. Son 6 seneden beri, bu sahtekarlik yaygin bir sekilde uygulanmaktadir.. Hele Ozel Hastaneler, resmen bunun egitimini verirler.. Etrafinizdaki ailelerle konusun. Bu sahtekarlik safhalarini birde onlardan dinleyin. Sira aynidir. Ayni sirada bu ilaclari verirler. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Oca 2015 Saat 23:49 |
|
![]() |
|
pabanoz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugün başka bir doktora daha götürdüm, o da bronşit hem bronşiyolit dedi ve macrol verdi. Ventolin ve sudafedi kullanmıyorum sadece antibiyotik kullanıyorum. ikisi birden nasıl olur?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Komikler yahu!!! Sabah-Sabah hic gulecegim yoktu... Hem Bromsit, hem Bronsiolit ha!!... Ne yapsin, garibim, illede ilac yazacak, farkli bir sey soylemesi lazim..
Sakin bu salaklarin hicbirine inanmayin, cocugunuz Grip geciriyor, 2-3 hafta surecek, sadece benim anlattiklarimi uygulayin.. Ayricada, her iki durumda da, Antibiyotik kullanmaz... Hem salak, hem cahil... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|