|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrvsmt ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ara 2014 Saat 12:53 |
Hocam merhaba öncelikle bizim için öneminiz büyük Allah razı olsun...kızım 22 mayıs doğumlu 8.300kg 71 cm. Yaklaşık 15 20 gün önce ishal oldu günde 6 defa falan sulu kaka yapmaya başladı 4 gün evde bekledim geçmesini geçmeyince doktora götürdüm gaita tahlili yaptırmak için, yeni yeni ek gıdalara geçtik belki birsey olmuştur dedim. Tahlil de rota virüsü ve parazit bakıldı hersey normal fakat biraz mukus var rengi de yeşil dendi.flagyl şurup verdi doktorumuz 5 gün kullan dedi.kullanmıycaktım ama dayanamadım hocam.ishali bittikten 2 gün sonra tekrar başladı şuan da 4 gündür yine aynı durumdayız günde 6 defa falan yapıyordur sayamıyorum artık hocam alt degiştirmekten yoruldum fakat her defasında dolu dolu yapmıyor sabah ilk kakası cok oluyor gün icinde bazen daha az yapıyor...genel de her emdiginde istisnasız hemen sulu kaka yapıyor ve gaz cıkardıgında yapıyor hocam. Ek gıdayı kestim sadece anne sütü alıyor. Kızımın keyfi iştahı yerinde. İshale eşlik eden kusma ateş yok. Sizce neden ishal oluyor? Yardımınızı bekliyorum şimdiden sagolun hocam...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 aylik olacak....
Zaten asiri beslendigi icin, COK KAKA YAPAN bir cocuk.. 7 aylik bir kiz; 7.7kg olmasi gerekirken, sizinkisi: 8.3kg olmus.. 1- Kiziniz ISHAL DEGIL.... Bu yasta, gunde 7 defa kakaya kadar; ISHAL DENMEZ.. 2- Az yedirin duzelir.. 600gram fazlalik bu yas icin cok fazladir.50 kilo olmasi gereken bir kizin, 55kilo olmasi gibidir. 3- Bu kadar CAHIL bir doktoru, cokmu aradiniz??? |
|
![]() |
|
mrvsmt ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok sagolun cevabınız icin içim rahatladı.kızım sürekli emmek istiyor özellikle geceleri 2-3 saatte bir uykudan ağlayarak uyanıyor sakinlesmiyor ve emmeden de tekrar uyumuyor sanırım buna bir çözüm bulmam lazım.hocam peki 7 aylık bir bebeği kaç saat emzirmezsek aç oldugunu düsünebiliriz? kaç saatte bir emzirmeliyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
En az 3 saat ara olsun... Zamansiz meme isterse, biraz su teklif edin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam bu aksam deniyorum cookk tesekkür ederim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|