|
Lenf ile mi ilgili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 May 2021 Saat 22:41 |
Hocam merhaba
37 yasindaki esimin (erkek) kulak memesinin arkasinda bir kac haftadir boyle yumusak bir olusum var. Rengi mor, kan toplamis gibi Kendisi de surekli oynadigindan kaniyor ara ara Bir doktora goster diyorum ama onemsemiyor. Beni cok tedirgin etti hocam. Sivilceye hic benzemiyor İci kan toplamis yuvarlak degil de daha uzunumsu bir sislik. Elimle dokundugumda icinde bisey hissetmiyorum Bu lenf bezi buyumesi veya lenfle ilgili kotu hastalik olabilir mi hocam? Kulagin arkasinda cikan seyler tehlikeli olabilir mi? Esim gece cok da terleyen biri ama kilosu istahi vs son derece yerinde Cok tesekkurler hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim??
|
|
![]() |
|
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yollayap sitesini hiçbir yerden kullanamadım
Ne telefonda yükledi ne bilgisayarda Bu sebeple aşağıdaki linli gönderiyorum. Umarım resim açılır. Eşime tekrar sordum nasıl hissettin bunu diye. Elime yumuşak bişe geldi, ne patlıyo ne büyüyo dedi. Patlatmak istedim kanadı dedi. Belki de çok basit bişiy ama ben orada lenf varsa lenfle ilgili kötü bişiy olabilir mi diye endişe ettim hocam. Çok teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yag bezesi. Cok kucuk iken bir sey yapilmaz. Nohut buyuklugunu asarsa, ancak o zaman patlatilabilir.
Simdilik kurcalamayin. Lenf bezi degil.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 May 2021 Saat 03:05 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|