|
nefessiz kaldı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aleynaaa
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: nefessiz kaldıGönderim Zamanı: 29 Tem 2024 Saat 01:46 |
|
hocam merhaba, bu satırları size yazarken bile hale elim ayağım titriyor. 3 yasındaki ogljm gece ağlarken öksürmeye başladı
ve tıkando. içine çektği için nefesini balgam kaçto galiba ama nereye bilmiorum sadece sırtına vurmak aklıma geldi. okdar cok korktum ki o sesi nasıl tarif edebilirim bilmiorun öksürüken yatıyorsa öyle boguk ses cıkarıyor hemen kaldırıyorum zaten. ama bu sefer ağlıyordu ve hııı diye içine çekerya insan nefesini öksürüyodu balgamlı. böyle bi durumda ne yapmak gerekir. okula gidecek bu sene çok korktum hocam çok balgam nefes borusuna mı kaçmış ne oldu anlayamadımki sesi cıkmadı tıkantı resmen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Tem 2024 Saat 09:06 |
|
Krup!! Aynen böyle öksürür. 3 gece hastalığıdır. Gündüzki iyi hali sizi aldatmasın, 2 gece daha aynısı olacak.
Hemen yarım ampul Dekort iğne yaptırın. NOT: Bazı salaklar bu ilacı içirirler, sakın inanmayın. 3 günden sonra sıradan Grip halinde seyreder. Virüslerle olur, sakın Antibiyotik yazsalar bile almayın.
|
|
![]() |
|
aleynaaa
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Tem 2024 Saat 04:39 |
|
hocam malesef doktora bi ilaç söyledğimizde asla yazdıramıyoruz.
bugün akşama dogru hafif ateşi oldu düşürmedik uyumasına izin verdik. 38.0 37.7 38.5 bu şekildeydi boğazında beyazlıklar var biraz. balgamlı öksürüyor. biz yüksek ateşten değil düşük ateşten korkarız demişti bikere doktor oyuzden size sormak istedim viral bi hastalık hafif atlatıyor diye düşünüyordum yanılıyormuyum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Tem 2024 Saat 09:27 |
|
"biz yüksek ateşten değil düşük ateşten korkarız demişti bikere doktor"
Ne diyelim!! Tipik Türk doktor zırvalarından biri daha! Ateş ile ilgili 3 makalemi yazarlar kısmından okuyun. Yazdığım cevabı bir daha okuyun: " 3 günden sonra sıradan Grip halinde seyreder. Virüslerle olur, sakın Antibiyotik yazsalar bile almayın. " "Virüslerle olur." ne demek?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|