Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - nefessiz kaldı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

nefessiz kaldı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aleynaaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 278
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aleynaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: nefessiz kaldı
    Gönderim Zamanı: 29 Tem 2024 Saat 01:46
hocam merhaba, bu satırları size yazarken bile hale elim ayağım titriyor. 3 yasındaki ogljm gece ağlarken öksürmeye başladı
ve tıkando. içine çektği için nefesini
balgam kaçto galiba ama nereye bilmiorum sadece sırtına vurmak aklıma geldi.
okdar cok korktum ki o sesi nasıl tarif edebilirim bilmiorun
öksürüken yatıyorsa öyle boguk ses cıkarıyor hemen kaldırıyorum zaten. ama bu sefer ağlıyordu ve hııı diye içine çekerya insan nefesini öksürüyodu balgamlı. 
böyle bi durumda ne yapmak gerekir. okula gidecek bu sene çok korktum hocam çok balgam nefes borusuna mı kaçmış ne oldu anlayamadımki sesi cıkmadı tıkantı resmen
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119307
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Tem 2024 Saat 09:06
Krup!! Aynen böyle öksürür. 3 gece hastalığıdır. Gündüzki iyi hali sizi aldatmasın, 2 gece daha aynısı olacak.
Hemen yarım ampul Dekort iğne yaptırın.
NOT: Bazı salaklar bu ilacı içirirler, sakın inanmayın. 
3 günden sonra sıradan Grip halinde seyreder. Virüslerle olur, sakın Antibiyotik yazsalar bile almayın. 
Yukarı Dön
aleynaaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 278
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aleynaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2024 Saat 04:39
hocam malesef doktora bi ilaç söyledğimizde asla yazdıramıyoruz.
bugün akşama dogru hafif ateşi oldu düşürmedik uyumasına izin verdik. 38.0 37.7 38.5 bu şekildeydi
boğazında beyazlıklar var biraz.
balgamlı öksürüyor.
biz yüksek ateşten değil düşük ateşten korkarız demişti bikere doktor
 oyuzden size sormak istedim viral bi hastalık hafif atlatıyor diye düşünüyordum yanılıyormuyum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119307
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2024 Saat 09:27
  "biz yüksek ateşten değil düşük ateşten korkarız demişti bikere doktor"
Ne diyelim!! Tipik Türk doktor zırvalarından biri daha! Ateş ile ilgili 3 makalemi yazarlar kısmından okuyun.  

Yazdığım cevabı bir daha okuyun:
  " 3 günden sonra sıradan Grip halinde seyreder. Virüslerle olur, sakın Antibiyotik yazsalar bile almayın. "
"Virüslerle olur." ne demek?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.