|
kendim için tahlil sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haz 2021 Saat 16:59 |
Kadir bey merhaba, Umarım zamanınızı almıyorumdur ancak tahlil sonucum için danışmak istedim. 26 yaşındayım Daha önce başka bir konu altında devam eden halsizlik şikayetim için tahlillerimi yorumlayıp akdeniz anemisi taşıyıcılığı testi yanılmıyorsam elektroforezi testi yaptırın demiştiniz o da negatif çıkmıştı siz de kırmızı et tüketimini arttırın demiştiniz. Aradan 1.5 yıl kadar bir zaman geçti yaklaşık 5 yıldır çocuklarimi emziriyorum, şu anda biri 4,5 yaşında biri de 18 aylik. halsizliğim devam ediyor arada bir iyi olsam da bazen birden elim ayağım tutmaz oluyor diye yine tahlile gittim yarın doktorumuza kontrole gideceğim sonuçları göstermek için. Gitmeden önce sizin yorumunuzu bilmek istedim. Şubat ayında d vitamini bir ampul almıştım ancak yine düşük görünüyor, onun dışında b12 için sizin söylediklerinizi biliyorum fakat o da düşük görünüyor yorumunuzu merak ediyorum. ![]() Düzenleyen esşi - 15 Haz 2021 Saat 19:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
B12 normal sınırlar içinde.
D vitamin seviyesi yok. Hgb değeriniz, 2gram artmış durumda. Aynı diyete devam ederseniz düzelecek
|
|
![]() |
|
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam d vitamini çıkmamış şimdi yazıyorum;
25 hidroksi vitamin D 35 çıktı 20-70 referans aralığında doktor buna normal dedi tekrar kullanmak gerekir mi? Çok teşekkür ederiz hocam iyiki varsınız.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
50 altı düşük demektir. Bu konuda Türk doktorlarına inanmayın.
Hemen 1 ampul Dvit3 için, 1 ay sonra, 1 ampul daha için ve Ekim ayında tekrar ölçüm yaptırıp bana yazın. İdeal olan 50-100 arası olmasıdır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|