|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nisam
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: yine öksürükGönderim Zamanı: 29 Nis 2015 Saat 23:59 |
|
Hocam hayirli geceler rahatsz ediorum.
Daha onxe kizimin durumuyla alakali yazmistim size tavsiyelerinizle butun ilaclari kestik ve iyilesmisti kizimin oksurugu.surekli astim alerjik teshisi aliyodu ve en son istanbul bronsiti denmisti.kış boyu cok rahat gecmisti.ama 2 haftadır oksurugu var gicik seklinde gunduzleri.3 gundurfe geceleri oksurugu artmaya basladi kusmadi hic ama o raddeye geldi oksurmekten.surekli yutkunuyo öksürük nöbeti gecene kadar.tuzlu su yapiyorum coldmix.bu sabah gozlerinde kanlanma vardi kalktiginda.bunu anladim. Ilk gunlerde tuzlu suyla yesile donuk akinti cikiyodu.simdi berraklasti akintisi ama sadece burnuna su yaptigimda cikiyo.normalde akintisi tikanikligi yok. Rahatsiz ettim kusuruma bakmayin gözde ki kanlanmadan dolayi yazmak istedim.cevabiniz icin tesekkurederim.saolun. |
|
![]() |
|
nisam
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nis 2015 Saat 00:03 |
|
2011 temmuz 29 dogumlu.3890 kg boy 53cm.
Simdi 18 kg 103cm.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nis 2015 Saat 01:00 |
|
Grip geciriyor... Istanbul Bronsiti ha!!! Uydurmanin sonu yok...
Astim oldugunda, bu arazlar degil; Sikintili solunum on plandadir. Siz sadece; benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|