Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bcg asisi apse
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bcg asisi apse

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hulya125 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hulya125 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bcg asisi apse
    Gönderim Zamanı: 21 Eki 2021 Saat 09:35
https://www.hizliresim.com/ej2npsb  ;

Merhaba hocam 7 aylik bcg asisi apse oldu. Dr apseyi sıktı  boşalttı.  Bacoderm ve baticon kullandik. 15 gun kullandik ama resimdeki gibi gecmedi sanki. Dr gecmezse ağızdan antibiyotik kullancaz dedi. Antibiyotik kullanmak istemiyorum. Ne yapmamiz gerekiyor 
Yukarı Dön
Eyslyrt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 397
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eyslyrt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2021 Saat 09:56
Hülya hanm ben acamadım resmi ama bi kntrol edin isterseniz Kadir bey yazdgnda eksik olmasın.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119228
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2021 Saat 21:05
Resim acilmiyor.
SAKIN, bunun icin Antibiyotik kullanmayin.. Salak! O abseyi BCG asisinin yaptigini bile bilmiyor.
Aylar surecek, sadece Batticon surun, aktikca icini bosaltin. 
Asiyi yapanin cahilligi!! Asiyi FAZLA vermis. Yapilabilecek hicbir sey yok. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.